Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Battlefield 2042 jest pierwszą odsłoną znanego cyklu strzelanek, która trafiła na konsole PlayStation 5 oraz Xbox Series X/S. Tytuł przenosi nas w nieodległą przyszłość i skupia się na multiplayerowej rozgrywce.

Edytowane przez dawidoxx
  • dawidoxx zmienił(a) tytuł na Battlefield 2042

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Przecież na tym filmiku z pociągiem jest pokaz slajdów, jak ktoś tego nie widzi to widać że się wychował na 30fps na konsoli.  Może na czas gry, spróbuj wyłączyć defendera ?  Może na próbę: wywalcie wszelkie sterowniki/programy związane z argb, płyta, gpu itp, wyczyście system Ccleaner/ddu, i zainstalujecie sterownik grafiki przez program nvslimer, zaznaczone 2 opcje co są pogrubione na czarno, sterownik chipsetu z strony AMD, jeśli macie najnowsze biosy, i windowsa to najnowszą wersję, jeśli bios starszy i windows nie 24h2 11 to przedostatnia wersję. Do tego sterownik lan i audio bezpośrednio z strony producenta tych podzespołów, nie z strony od płyty głównej. I sprawdźcie, czy sytuacja się nie polepszyła. Temat jest na prawdę trudny, tym bardziej jak się nie ma sprzętu w ręku. Podejrzewam, że bym to naprawił w 2-3 dni, tym bardziej że mam sprzęt z którego mogę podmienić części, i w szafie też mam jakieś graty w pełni sprawne pod am5. 
    • U mnie brak rozczarowan, powody sa dwa: Pierwszy to taki , ze w ciagu 2024r ogralem chyba tylko 3-4gry i byly to tak naprawde pewniaki, drugi to taki, ze nie tykam tego syfu co wychodzi i nie lapie sie za cos co jest zle oceniane na premiere.
    • Wały podczas COVID: - maszeczki od instruktora narciarskiego bez certyfikatów (ten instruktor to kolega brata szumowskiego. Kupił maseczki za 900 zł sprzedał za 5 baniek) - respiratory od handlarza bronią - testy po zawyżonych cenach od firmy powiązanej z PiS   Sprzedaż wiz - niezależnie od skali, ktoś za to powinien siedzieć, chociaż zostać skazany na cokolwiek.   Sposób przejęcia organów państwa - kiedy ktoś niszczy moje mienie owszem dzwonie na policję, ale zaraz potem biorę gazrurkę i walę napastnika w ten durny łeb zanim narobi więcej szkód. Na tym polega przewga takich cwaniaków jak PiS czy putin, że w krótkim czasie robią burdel na kółkach łamiąc prawo a potem oczekują, że ktoś to posprząta z poszanowaniem prawa. Dla mnie pis to bandyta, a ja nie jestem zwolennikiem "współmiernej obrony" co przecież KO stosuje używając metod PiS, tylko wypalenia z wszystkich dział na raz. Ja bym wręcz na miejscu KO pozamykał  niektórych bez procesu, a po procesie w przypadku pomyłki wolałbym wypłacić odszkodowanie. Uniknąłbym w ten sposób uciekinierów ja Romanowski, który przecież nie jest ostatnim który zwije.   Sprzedaż lotosu - MOL jest uzależniony od ropy z rosji, Węgry, które mają tam w zasadzie pakiet kontrolny sprzyjają rosji. Czego nie rozumiesz? Druga sprawa to udział dla sautyjczyków. sprzedali 30% udziałów za miliard majątku wartego 4,5 miliarda. Do tego trzeba doliczyć transakcie sprzedaży majątku przez orlen za pół ceny.   Przyłębska? Prezes TK spotykała się z Dworczykiem i Kaczyńskim na konsultacje odnośnie działania TK. Zupełnie normalne.   Asfalt szydło, aniołki dlaplińskiego itd. Swego czasu minister PO złożył dymisje, bo w oświadczeniu majątkowym nie wykazał zegarka, drogiego, ale zegarka. Czujesz różnicę klas? Asfalt pod dom za niewiadomo czyje pieniądze. Asystentki z wypłatą prezesa. Rzeczywiście nic a nic.   Przejęcie TVP - nie kontrprzejęcie po przejęci Pisu Nierespektowanie wyroków sądu - zupełnie jak Pis Uchwały stanowiące prawo, wobec teoretycznie legalnych nocnych posiedzeń sejmu i podpisów długopisa AKA PAD. Bodnarowska samowolka ws Ziobrowska samowolka Stołki w spółkach? Zupełnie jak PiS   Widzisz wspólny mianownik? PIS PIS PIS. Wszystkich tych rzeczy nie było, albo były mocno ograniczone dokąd pis nie zniszczył działającego sytemu. Były konkursy, była w miarę rzetelna tvp, były przetargi, były kary dla ministrów nawet partii rządzącej itd i itp. Wszystko to skasował PiS. Teraz już wszyscy wiedzą, że polityk może sobie podetrzeć tyłek prawem, bo w sumie nie spotka go nic złego.    
    • Oba mają swoje wady i zalety. Asus wydaje się być mniej zawodny i ma trochę solidniejszą obudowę. Slim ma szybszy CPU i świetną matrycę (chociaż wysoka rozdzielczość zabije wydajność). Legion jest najbardziej wyważony, ale obudowa jest najmniej solidna. W grach możesz nie poczuć różnicy w wydajności na tym samych ustawieniach. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...