dawidoxx 975 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 (edytowane) Battlefield 2042 jest pierwszą odsłoną znanego cyklu strzelanek, która trafiła na konsole PlayStation 5 oraz Xbox Series X/S. Tytuł przenosi nas w nieodległą przyszłość i skupia się na multiplayerowej rozgrywce. Edytowane 30 Października 2024 przez dawidoxx
azgan 1 127 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 Na STEAM znowu jest w przecenie 92% https://store.steampowered.com/app/1517290/Battlefield_2042/
Sawyer1916 129 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Wróciłem do tego tytułu po zakupie PS5 i zupełnie zmieniam zdanie. Wcześniej odbiłem się grając na PS4 i przeciętnym PC. Niestabilne fpsy, byle jaka grafa. Na 5tce gra chodzi jak złoto i przegrałem dziś dobrych kilka godzin - podeszło mi. Jestem fanem BFV i gram do dziś, ale rozmach bitew w 2042 to zupełnie inna liga. Klimatu więcej ma BFV, ale 2042 to mocna pozycja z ładną oprawą. Zostaję na dłużej Edytowane 30 Stycznia przez Sawyer1916
Phoenix. 4 727 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Gra nadal odpala z wylaczonym secure boot, fajny update Ale przy okazji to wlaczylem bo mialem wylaczone, tyle z plusow 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Ja nie mogłem odpalić, musiałem w biosie zmieniać.
Phoenix. 4 727 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja No moze cos zmienili do tej pory bo przeciez wiele oosb o tym pisalo na X. a to antyczit werfyfikuje.
Phoenix. 4 727 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042/news/battlefield-2042-update-notes-8-9-0 1
Phoenix. 4 727 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia (edytowane) Mozna juz grac na nowej mapie A jak ktos nie ma gry: https://lowcygier.pl/subskrypcje/miesiac-subskrypcji-ea-play-za-niecale-5-zl-na-steam/ Kurczaki ale zajebiscie ta nowa mapa wyglada, graficznie petarda i te czasteki pylu itp mega! Niestety nic nie dziala i nie mozna niczym fotek zrobic Edytowane 18 Sierpnia przez Phoenix. 1
Kadajo 7 412 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Jaka rzeźnia na tej nowej mapie. To zdecydowanie najlepsza mapa w całej grze
caleb59 1 623 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Powiem Wam, że o ile jakość interfejsu, wyglądu żołnierzy nie poprawi się w BF 6 to będzie słabo. Obecnie gram w 2042 i jak patrzę na te początkowe ekrany przed meczem, jakość modeli postaci, interfejs, jego wyrazistość i ostrość to szczerze to co pokazali w BF 6 wygląda jak biedne gówno z jakiegoś generatora pod grę mobilną. Już to wcześniej pisałem ale nawet czcionki są lepszej jakości w 2042 niż w BF 6.
skypan 1 753 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września (edytowane) Wbiłem sobie dzisiaj na "Co-op-a". Kiedyś w zależności od mapy mogliśmy grać USA lub RU. Obecnie niezależnie od mapy zawsze jest USA a niestety nie ma możliwości zmiany strony. Też tak macie ? Edytowane 20 Września przez skypan
Kadajo 7 412 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września W coopie zawsze tak było. Zawsze jesteś atakujący na mapach przełamania. A na podboju zawsze zaczynamy z tej samej strony. Wiem bo gram więcej z botami niz MP i jak czasem odpale MP to aż nie wiem co się dzieje bo zaczynam jako broniący na przełamaniu albo z drugiej strony mapy na podboju.
skypan 1 753 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września @Kadajo No nie było tak. Kiedyś w podboju w "coopie" w zależności od wybranej mapy można było grać USA albo RU. Miały z góry przypisane strony. Tak sobie wbijałem ulepszenia do pojazdów po obu stronach. Obecnie zachciało mi się wbić BTR-kę od RU a tu mapy tylko po stronie USA i dupa.
Kadajo 7 412 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września Znaczy chodzi o ze raz grałeś ruskiem a raz usa ale z tego samego punktu ?
skypan 1 753 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września (edytowane) Jak wbijasz do coop-a to możesz sobie wybrać dowolną mapę, na której chcesz grać. Kiedyś niektóre mapy po prostu domyślnie miały przypisaną stronę na RU. Wybierałeś tą konkretną mapę(y) i grałeś jako kacap. Obecnie wszystkie mapy są po stronie USA. Poszperałem w sieci Unable to play as the RU team in 2042 Coop - klik i widzę, że "jest to znany problem" i ludzie tak mają. Po którejś tam aktualizacji popsuli coopa Edytowane 20 Września przez skypan
Kadajo 7 412 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września Dziwne bo ja gram czasem po stronie ruskich a czasem po stronie USA. Ale wydaje mi sie ze to zalezy od trybu.
caleb59 1 623 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września (edytowane) Lepiej mi powiedzta dlaczego durne EA App ZAWSZE zasysa 50MB "czegoś" kiedy włączy się grę, wyłączy i puści naprawę plików gry. Podobny numer był w becie BF6, gdzie Steam po wyłączeniu gry i weryfikacji plików zawsze pobierał jakieś 3 pliki i meldował, że naprawa gry ukończona pomyślnie. Edytowane 20 Września przez caleb59
Rekomendowane odpowiedzi