Crew 900 1 000 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca A tyle się pisze ludziom by nie robili pre-orderów. Po co wam to? Kopia gry wam nie ucieknie
dawidoxx 977 Opublikowano 21 Czerwca Autor Opublikowano 21 Czerwca 3 godziny temu, Crew 900 napisał(a): A tyle się pisze ludziom by nie robili pre-orderów. Po co wam to? Kopia gry wam nie ucieknie A jak kupię w dniu premiery i sprzeda się tyle samo sztuk to co to zmieni?
Crew 900 1 000 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) 4 minuty temu, dawidoxx napisał(a): A jak kupię w dniu premiery i sprzeda się tyle samo sztuk to co to zmieni? Dziwne rozumowanie. Nawet nie wiem jak na to odpowiedzieć... Edytowane 21 Czerwca przez Crew 900
lukadd 2 920 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Wyjdzie bardzo dobra gra to będę się zastanawiał czy kupić Będzie dobra gra, ale + babole to lepiej poczekać na patche, zamiast ogrywać premierowo. Edytowane 21 Czerwca przez lukadd 1
dawidoxx 977 Opublikowano 21 Czerwca Autor Opublikowano 21 Czerwca Mi wystarczy jak gierka będzie trzymać poziom poprzedniej odsłony
j4z 948 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) Denuvo ma. Myślę, czy brać teraz, jak jest -24%. Edytowane 21 Czerwca przez j4z
ODIN85 3 513 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 2 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Mi wystarczy jak gierka będzie trzymać poziom poprzedniej odsłony Masz na myśli 3 czy remake?
Crew 900 1 000 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 2 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Mi wystarczy jak gierka będzie trzymać poziom poprzedniej odsłony Nie wiesz tego a jednak zrobiłeś pre-order
dawidoxx 977 Opublikowano 21 Czerwca Autor Opublikowano 21 Czerwca 20 minut temu, ODIN85 napisał(a): Masz na myśli 3 czy remake? Remake 😁 17 minut temu, Crew 900 napisał(a): Nie wiesz tego a jednak zrobiłeś pre-order Nie wiem czy wiesz ale na steam bez problemu gierkę można zwrócić..
Crew 900 1 000 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 3 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Remake 😁 Nie wiem czy wiesz ale na steam bez problemu gierkę można zwrócić.. Wiem to. Ale bzdurą jest kupowanie kota w worku skoro można poczekać maksymalnie jeden dzień po premierze na oceny, recenzje.
dawidoxx 977 Opublikowano 21 Czerwca Autor Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, Crew 900 napisał(a): Wiem to. Ale bzdurą jest kupowanie kota w worku skoro można poczekać maksymalnie jeden dzień po premierze na oceny, recenzje. Tylko co mi po recenzjach skoro wiele razy bawiłem się dobrze, a recenzje sugerowały crapa.. Ofc nie mówię tutaj o grach pokroju ostatniego mindseye Edytowane 21 Czerwca przez dawidoxx
ODIN85 3 513 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 5 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Wiem to. Ale bzdurą jest kupowanie kota w worku skoro można poczekać maksymalnie jeden dzień po premierze na oceny, recenzje. Oceny recenzje i opinie graczy o niczym nie świadczą
dawidoxx 977 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca No nie gadaj ze przy wyborze gry lub filnu sugerujesz się tylko recenzjami.. W ten sposób to bym chyba nic nie obejrzał i nie zagrał 1
Dominix 408 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Tu pewnie bardziej chodzi o recenzje technicznego stanu gry, gdzie okazuje się że gra wyszła o 6-12 miesięcy za szybko;) 1
ODIN85 3 513 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Ma 5090 więc go raczej średnio to interesuje
lukadd 2 920 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca A co 5090 podziała na bugi, glicze, błędy w zadaniach, niedopracowania i ogólnie fuszerkę programistyczną, gdzie wiele gier jest premierowo w zasadzie w fazie beta Tak samo nie poprawi jakości zadań pobocznych, zwalonych elementów gameplayu, AI czy głównej fabuły jeśli ta będzie np. po prostu średniakiem. Oczywiście chciałbym, aby ta gra była dobra i dopracowana na premierę A jak nie to chociaż w takim stanie, że ogarną co najważniejsze patchami w ciągu kilku miesięcy i wtedy dopiero się kupi jak będzie warto 1
ODIN85 3 513 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Zamiast dziękować że ktoś sprawdzi dla Was to wymyślacie
lukadd 2 920 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Tak 100 x mniej tych betatesterów styknie day one
Jaycob 1 934 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 22 godziny temu, Crew 900 napisał(a): A tyle się pisze ludziom by nie robili pre-orderów. Po co wam to? Kopia gry wam nie ucieknie Ty się nie śmiej, ale na PCL gość autentycznie pisał, że może zabraknąć cyfrowej wersji i że trzeba robić preorder. Żadnej emotki, więc wyglądało, jakby mówił serio. No chyba, że to był jakiś poziom ironii, którego nie ogarniałem. 1
ODIN85 3 513 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca No przecież to prawda. Jak jest mega crap to usuwają ze sklepu
Jaycob 1 934 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca No ale właśnie - to są jakieś totalne wyjątki. A ja pisałem o typie, który bał się, że przed premierą zabraknie cyfrowej wersji.
ODIN85 3 513 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Może o cenę chodziło. Czasem po premierze wyższa jest.
Dominix 408 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Po premierze raczej cena idzie w dół. Nie trzeba tego ograć, tym bardziej jak to SP na premiere. W obecnych czasach kiedy pelno zbugowanych gniotów , lepiej poczekać na recenzję, te nieopłacone i dopiero zdecydować. Im większy gniot tym szybsza obniżka 1
Rekomendowane odpowiedzi