azgan Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) Edytowano 23 godziny temu przez azgan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brainq Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jutro premiera remastera i jakoś nie chce mi się tego ściągać i sprawdzać no chyba za pół roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano wczoraj o 01:09 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 01:09 Chyba jednak wyższy poziom remastera niż Rdr. Tu chociaż nowy silnik dalí. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doamdor Napisano wczoraj o 02:15 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 02:15 Już pobrane, start 16:00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano wczoraj o 07:07 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 07:07 (edytowany) 6 godzin temu, ODIN85 napisał: Chyba jednak wyższy poziom remastera niż Rdr. Tu chociaż nowy silnik dalí. To jest ten sam silnik. Tylko podciągnęli jedynkę pod jakość dwójki. 7 godzin temu, brainq napisał: Jutro premiera remastera i jakoś nie chce mi się tego ściągać i sprawdzać no chyba za pół roku. A ja napalony, jak Ruski na niklowany rower! ;) Edytowano wczoraj o 07:11 przez JeRRyF3D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamparcicho Napisano wczoraj o 07:54 Zgłoś Udostępnij Napisano wczoraj o 07:54 Mam nadzieję, że nie wycięli benchmarka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 23 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał: To jest ten sam silnik. Tylko podciągnęli jedynkę pod jakość dwójki. Horizon Forbidden West nadal ładniejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronaldo864 Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowany) Szkoda,że Aloy wciąż wtapia się w roślinność w remasterze. Strasznie mnie to drażniło już w roku 2017. Natomiast w HFW roślinność jest świetnie animowana przy kontakcie z NPC. Graficznie wiele lokacji sporo zyskało dzięki zmianom w silniku . Na ps5 tryb perf wyglada bardzo słabo widać , że remaster ma pokazać moc na PS5 Pro . Edytowano 23 godziny temu przez ronaldo864 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 23 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blacktiger Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu całkiem dobrze to wyszło na pc pewnie coś jeszcze poprawią, dla mnie + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B166ER Napisano 22 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 22 godziny temu Przy tej produkcji spędziłem sporo czasu. Kawał solidnej roboty. Ładna grafika, dźwięk... no i muuuuuuuzyka :głodny:. Utworu z menu słucham często. Czyste piękno. Niestety wątpliwym aby mój obecny sprzęt ogarnął poprawioną oprawę graficzną. :-( Może za rok lub dwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, ronaldo864 napisał: Na ps5 tryb perf wyglada bardzo słabo widać A co takiego slabo wyglada? Gralem w FW na ps5 w trybie perormance i poza nizsza rozdzialka w stosunku do fidelity gra wyglada swietnie. Na premiere byl problem z shimmeringiem ale pozniej to naprawili. Edytowano 21 godzin temu przez Phoenix. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowany) Ale gracie już, czy jutubujecie? Bo u mnie luncher EPICa, jeszcze nie pozwala na download (przed 16:00). Edytowano 20 godzin temu przez JeRRyF3D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozolek Napisano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 21 godzin temu upgrejd 10 usd chyba - 1 nigdy nie ukończyłem, ale 2 poszło gładko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAKU Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu Bede musial dac szanse ponownie, kiedys probowalem ale mnie nie przekonalo ubijanie elektrycznych krow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu 11 godzin temu, ODIN85 napisał: Chyba jednak wyższy poziom remastera niż Rdr. Tu chociaż nowy silnik dalí. No tak, ale RDR przy okazji poraz pierwszy pojawiło się na PC. A tu Sony dało remaster którego właściwie nikt nie potrzebował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu Sony potrzebowało żeby za tanio nie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 15 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 4 godziny temu, Isharoth napisał: No tak, ale RDR przy okazji poraz pierwszy pojawiło się na PC. A tu Sony dało remaster którego właściwie nikt nie potrzebował. Nikt nie potrzebował i nie prosił a i tak sprzedaje się jak ciepłe bułeczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ODIN85 Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Serio? Są już jakieś liczby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azgan Napisano 15 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Na labie kupowali tanie klucze specjalnie dla tego Remastera 🤭 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowany) Ciekawostka H2 ok. 120 fps, H1Remaster ok. 90 fps Edytowano 14 godzin temu przez JeRRyF3D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 14 minut temu, JeRRyF3D napisał: Ciekawostka H2 ok. 120 fps, H1Remaster ok. 90 fps Nawet mnie to nie dziwi, nikt nie będzie długo siędział nad optymalizacją skoro to tylko remaster. Szybka kasa i tyle. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu RDR Remaster to pójdzie na ziemniaku nawet, a tu już gorzej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu czy 90 czy 120 = masło. A to w natwie 4K DLLA. Zawsze można jeszcze DLSS & FG odpalić, to się wrotki odepną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy45 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu @JeRRyF3D grasz już remastera jak rozumiem? Jest tam FSR 3.1 dostępne z FG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się