Crimson Desert
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Ja dopiero co ograłem RE4 więc podobnie za rok-dwa Nie umniejszając grze, bo mimo, że nie grałem to wstępnie widzę, że jest dobra. Ale ogólnie co do tych liczb, to mocno poszły kody do tej gierki z przeróżnym hardware. Normalnie jak nigdy. Kody do tego Residenta dodawali Do RTX, Asus, MSI, Gigabyte, HP dodatkowo do różnych innych sprzętów i nie wiem kto jeszcze Do zasilaczy, monitorów, do laptopów, do obudów, do klawiatur, chłodzeń AIO, nawet do krzeseł gamingowych i routerów dawali kody z grą itd. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek wcześniej jakaś gra była dodawana do takiej ilości wszelakiego hardware jak ten Resident -
Przez sideband · Opublikowano
To nie ma nic wspólnego ze sterownikami. Jeżeli miało cokolwiek poprawić to wydajność z PT zwłaszcza z początku gry. Sprawdzę później czy nowy profil cokolwiek zmienił. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Spoko tylko to ty cytujesz mnie, a nie ja ciebie i ja nie odp na twoj post to po pierwsze, a po drugie mnie twoje zdanie guzik interesuje i niczego nie mam zamiaru ci tlumaczyc -
Przez Pawcio · Opublikowano
Im więcej konkurencji tym lepiej. Steam machine jest dobrą alternatywą dla osób, które nie posiadają lub brakuje im miejsca dla klasycznego blaszaka. A tak jako przystawka do telewizora jak znalazł. W porównaniu do konsol sony oraz microsoftu, przynajmniej w kwestii oprogramowania będzie wolność wyboru. Nie lubisz linuxa? Możesz zainstalować windowsa, dzięki temu zyskujesz dostęp do większej ilości sklepów z grami np. darmowymi z epica oraz alternatywy w postaci zatoki piratów, co przy dzisiejszych cenach gier, promocjach na steam oraz kluczykowniach, jak dla mnie nie ma większego sensu ale alternatywa jakaś jest. W przypadku konsol nie ma alternatywy poza jailbreakiem oraz sceną homebrew. Widać jaki kurs obrał microsoft. Pazerna subskrybcja gamepass ultimate + wysokie ceny konsol xbox series s i x. Przynajmniej w steam machine nie będziesz skazany na jeden system operacyjny, pojedynczy sklep oraz comiesięczny abonament za samą możliwość grania online. Jak dla mnie to strzał w dziesiątke. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Kompletnie niczego to nie zmieniło, gra dalej stutteruje jak szalona w Racoon City miejscami.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi