azgan 264 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Chyba jedna z ulubionych gier kadajo. Kontynuacja temu z PCLaba
Kadajo 290 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października A tak. To tylko przypomnę ze dzis każdy chętny będzie mógł już polatać A380 od FBW https://fselite.net/content/flybywire-simulations-a380x-launching-on-october-31st/
Crew 900 70 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Jakieś myśliwce bojowe mają być z uzbrojeniem dziś czytałem.
Kadajo 290 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Ale to tylko na pokaz. Już od dawna są takie możliwości. 1
Kadajo 290 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października A więc troszku polatał A380 i tak: Dobra wiadomość jest taka ze maszyna wygląda i zachowuje się naprawdę super. Większość systemów działa jak trzeba. Zła, że wymaga jednak jeszcze sporo pracy, na pewno potrzebujemy wersji z teksturami 2K (standardowa wersja jest 4K a rozwojowa 8K i to jest natywna wersja tego samolotu), mówiąc krótko samolot dosyć szybko zapycha Vram i podejrzewam ze nawet osoby z kartami 16GB mogą się zdziwić. Dodatkowo sam miałem problemy z kalibracji przepustnicy i ciągle mi dwa silniki na idle wchodziły w revers. Z dziwnych sytuacji z jakiegoś powodu nie działa mi poprawnie ATC z tym samolotem. To tyle tak na gorąco. 1
Asag 31 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Ja specjalnie dla MSFS 2024 kupiłem Thrustamstera 16000M z przepustnicą bo to mój powrót do serii po latach. Na próbę włączyłem MSFS 2020 dla odświeżenia podstaw i tak się wkręciłem że zastanawiam się czy przypadkiem nie powinienem jednak zainwestować w jakiś wolant jak np Turtle Beach VelocityOne. Tyle że cena mnie jednak już odstrasza. Zwłaszcza że pewnie jakbym kupił VelocityOne to żałowałbym że nie wziąłem Honeycomb Alpha + Bravo. A wy czego używacie?
Blacktiger 6 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Coś kiedyś słyszałem że samoloty z poprzedniej (aktualnej) wersji MSFS przechodzą do tej z tego roku, np. masz wersje premium MS2020 wszystko samoloty i lotniska oraz zakupione dodatki , odblokują się w nowym MSFS. Czy ten pomysł przetrwał czy to było tylko pierdololo marketingowe ?
maxmaster027 59 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Też czekam na MS2024, ale nie wiem czy bedzie warto, TM16k + yoke + VR sie grzeje, no ale pytanie czy beda 3d budynki zeskanowane jak w Google earth VR, bo jak nie i ta sama lipa co w MS2020 to smutek
Kadajo 290 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 4 godziny temu, Asag napisał: Ja specjalnie dla MSFS 2024 kupiłem Thrustamstera 16000M z przepustnicą bo to mój powrót do serii po latach. Na próbę włączyłem MSFS 2020 dla odświeżenia podstaw i tak się wkręciłem że zastanawiam się czy przypadkiem nie powinienem jednak zainwestować w jakiś wolant jak np Turtle Beach VelocityOne. Tyle że cena mnie jednak już odstrasza. Zwłaszcza że pewnie jakbym kupił VelocityOne to żałowałbym że nie wziąłem Honeycomb Alpha + Bravo. A wy czego używacie? Ja mogę polecić VelocityOne Flight, bo sam używam. Warto poczekać na black friday może będzie jakaś dobra cena. Nie jest idealny, ale robi robotę a tez wole Wolant od FlightSticka. Nawet śmigłowcami się bardzo fajnie lata. Jasne Honeycomb będzie lepszy, ale po pierwsze znacznie droższy a po drugie firma w tej chwili przezywa jakieś problemy wiec nawet nie wiem jak z jego dostępnością. 4 godziny temu, Blacktiger napisał: Coś kiedyś słyszałem że samoloty z poprzedniej (aktualnej) wersji MSFS przechodzą do tej z tego roku, np. masz wersje premium MS2020 wszystko samoloty i lotniska oraz zakupione dodatki , odblokują się w nowym MSFS. Czy ten pomysł przetrwał czy to było tylko pierdololo marketingowe ? Różnie z tym będzie, dodatkowo część deweloperów już ogłasza ze "updaty" do scenerii czy samolotów mają być płatne. Przenosić będzie można, ale jak będzie z kompatybilnością czas pokaże.
Kadajo 290 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada No i wczorajsza nocka i pierwszy pełny lot za mną, powiem wam ze ten samolot jest fantastyczny. To jest wręcz niewiarygodne ze on jest w pełni darmowy, bo wiele płatnych nie dorasta mu nawet do piet. Ilość detali i ogólnie wielkość projektu robi wrażenie. Nic dziwnego ze tak długo powstawał. Ale warto było czekać. Piękne rzeczy potrafią zrobić ludzie z pasją i oddaniem.
Asag 31 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Eh a ja na razie tylko latam samolotami typu Cesna 152/172 i ostatnio Beechcraft. Kusi mnie spróbować Airlinerów ale jakoś nie bardzo wiem jak się za to zabrać.
galakty 145 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Ehhh niby super ten A380, ale stutter to widać nawet bez włączonego monitorowania
azgan 264 Opublikowano 3 Listopada Autor Opublikowano 3 Listopada W dniu 31.10.2024 o 16:38, Kadajo napisał(a): No i jest A gdzie piękne screeny? Zawsze robiłeś 😁
Wu70 89 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Aj cały czas myślałem że jutro latam a to dopiero 19 Edytowane 3 godziny temu przez Wu70
Kadajo 290 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie ma tak fajnie, ale mój już zainstalowany.
galakty 145 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Kadajo kupiłes czy game pass? Ja się zastanawiam, ale nie wiem ile będę ogrywał, Stalker 2 też niedługo wychodzi więc miałbym dwie gry na raz.
Kadajo 290 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Kupione, wiadomo, że będę siedział sporo, a że przetestowałem alphe i było spoko to była już tylko decyzja, która wersja, poszedłem na całość i kupiłem Aviatora. W MFS spędziłem prawie 2600 Hrs.
galakty 145 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja chyba poczekam na premierę, wezmę Game Pass, ogram i zdecyduję. Interesuje mnie wydajność i wsparcie VR, bez tego nie kupię. 1
Rekomendowane odpowiedzi