bokiel 63 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Dokładnie, okazja cud, miód, maliny Pogratulować farta
NoviAMG 432 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Kolega miał lepszego farta :). Xtx za 2200. To dopiero strzał. Ale tu karta nowa przyszła albo po serwisie, na prawdę 0 zastrzeżeń . Edytowane 25 Lutego przez NoviAMG 1
Send1N 4 199 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego W tym sklepie to się ktoś musiał z choinki urwać w takim razie jak jeszcze sprawną z pełną gwarą xtx puścili za 2.2K
NoviAMG 432 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Tak powinny wyglądać ceny jak się generacja kończy. Ale ludzie tłumnie wykupują nagle wszystko, bo na starej karcie się nie da grać i mamy co mamy. Tu rzuty poszły chyba liczone z starych cen. Jutro cały dzień poza domem, a szczerze przyznam, że ta 7900xt kusi mocno żeby się pobawić
Mar_s 2 226 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 20 minut temu, Send1N napisał(a): W tym sklepie to się ktoś musiał z choinki urwać w takim razie jak jeszcze sprawną z pełną gwarą xtx puścili za 2.2K Ja ją widziałem przez chwilę ale już się nie dało kupić, miałem odświeżanie w Oleole na 3 minuty, jak mi pingnęło to już niestety nie dało się daty dostawy wybrać. Myślałem że klawiaturę pogryzę, XTX w wersji Magnetic Air za 2200 zł, jedyne co mi się udało zdobyć to jej zdjęcia, nie wiem po co ale sobie pobrałem. 4
wallec 826 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 42 minuty temu, NoviAMG napisał(a): Dziś wjechał do mnie 7900xt za niespełna 2100zł. Karta jest niesamowicie cicha . Ni cewek, ni wentylatorów nie słychać, bez podnoszenia limitów całkiem fajne wyniki kręci. W grach 3000mhz+ leci na 1v z panelu amd . Novi, weź to na handel, przytulisz prawie ~1000zł. Steel nomand ledwo 10% więcej niż rtx 3080. Ray tracing nie włączysz, dlss nie włączysz, fsr 4 nie włączysz, ai nie włączysz. Karta jest super, ale za nówkę zrobisz dobre siano ~2800-3000 PLN i sobie weźmiesz coś "normalnego" od nvidii z gwarancją w używce albo nóweczkę od AMD 9070XT. Szkoda na tym siedzieć, będziesz miał z tyłu głowy, że czegoś brakuje i że masz opcje w grze na szaro, których nie da się włączyć.
NoviAMG 432 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) @Mar_s Byle nie do pamięciowki :E. Dokładnie to ta karta była :). Teoretycznie tak, ale za 3k dziś nic lepszego nie kupi. Głównie raster się u mnie liczy w grach mp. A docelowo i tak celuje w 4090/5080, ale to na spokojnie aż kurz opadnie i ceny się unormują. Dla mnie jest mega bomba, przesiadka za 300zl z 7800xt na 7900xt . Edytowane 25 Lutego przez NoviAMG
Mar_s 2 226 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego @wallec Dokładnie tak jak Novi na to trzeba patrzeć, w kategorii cena/wydajność ciężko by było znaleźć coś lepszego... @NoviAMG Nie.
CzerwonyJohn 70 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Skąd znajdujecie te karty w morele xtx magnetic jest za 4 tysięcy gdzie taniej są,macie jakieś bez gwarancji albo z nielegalnego źródła. Gdzie je znajdujecie?
NoviAMG 432 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Normalnie ze sklepu, outlet. Więc nie wiem czy to nielegalne źródło :). Pełna gwarancja oczywiście.
CzerwonyJohn 70 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Chyba że z jakiegoś nieznanego sklepu,bo w molochach są powyżej 4 tysięcy.Szkoda że nie ma wątku zakupowego radeonów każdy sam sobie szuka i tyle.Każdy był podawał sklep i można było by kupić.
bokiel 63 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Zdaje mi się, że to są takie złote strzały, kiedy trafia tam jedna, dwie sztuki i kto pierwszy ten lepszy. Zanim wrzucisz info na forum, już tej karty nie będzie 1
CzerwonyJohn 70 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Gdzie tego szukać, pewnie macie bota i wam znajduję,bo w takie złote szczęście nie wieże. Edytowane 25 Lutego przez CzerwonyJohn
Mar_s 2 226 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Ja mam bota, i korzystam jeszcze ze skryptów, ale jak widać i tak nie zawsze się uda. I tak jak powyżej napisano, wrzucanie tych ofert nie ma sensu bo to jest kwestia sekund czasami, nawet nie minut, tej XTX za 2200 zł nie udało mi się złapać.
NoviAMG 432 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Niestety ręcznie to może i 7900xt by dostał za 2500 a xtx za 3200, do takich super złotych strzałów trzeba się czymś wspomagać.
konik157 0 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego witam czy na asrock7900xtx taichi w stresie na domyślnych ustawieniach GPU 64 max i hotspot 98 max jest ok ? obudowa bequiet 500dx 2 wentylatory z przodu i jeden z tylu
Send1N 4 199 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Spora różnica między temp rdzenia a HS pewnie klasycznie problem z fabryczną pastą, dobre wartości to 15-20c więcej na HS niż ma rdzeń
wallec 826 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Ten screen jest królem trolowania na peper, jeszcze większe bicie piany niż na moim xtx za 3200. Wystarczy wkleić go w 5 sekund pod każdą wstawka z promka na karty AMD i można czytać komentarze na dwójce. Edytowane 26 Lutego przez wallec 1
Send1N 4 199 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Tylko nie pisz kto jest właścicielem bo jeszcze będą szukać
bokiel 63 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego 33 minuty temu, wallec napisał(a): Ten screen jest królem trolowania na peper, jeszcze większe bicie piany niż na moim xtx za 3200. Wystarczy wkleić go w 5 sekund pod każdą wstawka z promka na karty AMD i można czytać komentarze na dwójce. Śledzę i czytam peperka i potwierdzam, że to istny trolololo majstersztyk
wallec 826 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Że po zwrocie, że zły sklep, że bitą, że cewki piszczą, że hotspot, że łożyska wentylatorów źle.... ale z olx od ziomeczki używana pół roku na szemranej gwarancji schodzą w 5 minut 3
Mar_s 2 226 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Mało brakowało, była 7800 XT, biała, za 1212 zł, ale nie dałem rady złapać, coś się bugowało. Byłby równie dobry screen.
Doamdor 1 799 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Dzisiaj trochę posypało się promocji na RX i nawet 6950 XT znalazł się. 1
Send1N 4 199 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Przy referencie 6950xt to trzeba tak zjechać z zegarami aby to się nadawało do użytku że robi się wydajność 7800xt także żadna okazja Edytowane 26 Lutego przez Send1N
Rekomendowane odpowiedzi