Skrypt czyszczący Win10/Win11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Brolly · Opublikowano
Czyli krótko mówiąc kurteczka wywalił nas bez mydła jak zawsze 5080 okazuję się dziadem w nowej serii, osoby mające 3xxx oraz starsze GPU kupią zapewne 5070 ti 16gb (w tym ja) a bogacze kupią 5090, ja będę musiał zostać przy 1440p bo był plan wskoczyć na 4k i 5080 ale jest jak jest Liczę po cichu na jakiś cud na premierę lub po -
Przez bergercs · Opublikowano
A co mają zrobić - przekazać dokumenty do MTK w Hadze, tamci wydadzą międzynarodowy nakaz aresztowania a ruSScy każą im się pocałować w d... A tak ukarany i rewelacyjne ostrzeżenie dla kolejnych - "nie znasz dnia ani godziny". -
Przez luk21pl · Opublikowano
Brakuje mi jednej książki z świata wiedzy. Wszystkie zostały kupione a na mapie nic nowego nie ma. To jest jakiś bug? Watykan -
Przez Gret · Opublikowano
Wychodzi że @Phoenix. może mieć rację, mam ramki i to z każdej strony ekranu inne -
Przez Bzn · Opublikowano
Na 7700 myślę siedzieć aż dostępności rtx 5000 będzie w miarę normalna. Chociaz jak teraz sobie myślę to nawet ten 7500f do mojej 1080 by wystarczył. Z tego co patrzyłem tak na szybko to nie ma za wielkiej różnicy w cenie między x670e, a x870e. Co do obcinania lini to jakoś mi to nie przeszkadza bo dyski będę miał max 2 bo reszta to i tak sata Z poskładaniem całości mi się jakoś nie spieszy więc mogę sobie pozwolić na polowanie na „okazje” I kusi mnie coś z serii rog/strix od Asusa. ostatnio wpadła mi w ręce maximus XII extreme i mega mi się ta płyta podoba.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi