-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Necronom · Opublikowano
Wrażliwość nie ma nic do rzeczy. Po prostu tych czasami wysrywów(bo nie da się tego inaczej nazwać)nie ma się ochoty czytać. Ale poszukam czy można zablokować. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Dla mnie tak, choć w AC jest tego nawalone wpizdu to przyjemnie mi się robiło aktywności poboczne czy znajdźki,, zaś w SM to po 5 plecaku miałem dość... może było to spowodowane tym że w SM akcja non stop dzieje się w mieście(tylko gdzie by się miała dziać ), zaś AC ma góry, doliny, lasy, miasta itp itd. ogólnie zróżnicowanie terenu. Tutaj mnie to po prostu za szybko wynudziło, a bardzo lubię ogólnie Spideya . -
Przez zxc · Opublikowano
Pisałem o x670e aorus master. Ten też https://www.komputronik.pl/product/929494/plyta-glowna-msi-mag-x870-tomahawk-wifi.html ? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Mi to @tomcug tlumczyl, ze tylko linie pcie 5.0 obcinaja gpu bo ida z cpu, a pcie 4.0 z chipsetu. Ale czy to dotyczy kadej plytyczy wybiorczo to by trzeba bardziej zglebic bo nie pisalismy o jakims konkretnym modelu plyty. Zreszta szkoda klawiatury na ten chlam w postaci X870 i ich kombinacj z liniami Napewno w asrockach da sie obsadzic 4 dyski bo tam jest tylko 1 pcie 5.0, ale tez nie wiem czy kazda plyta tak ma czy konkretne modele.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi