Gość Kuba Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Witam i proszę o pomoc. Mój problem polega na tym, że w jakiś niefortunny sposób (najprawdopodobniej skrótem klawiszowym) powiększyłem część rzeczy widocznych na ekranie. Nie chodzi o ikony, a raczej o menu prawego przycisku myszy czy paski narzędzi we wszystkich uruchamianych programach (dla przykładu pakiet Office). Podobnie jest z paskiem tytułowym okien. Podejrzewam, że problem jest bardzo prostu do rozwiązania i właśnie dlatego nie mogę z tym nic zrobić... Jeśli to pomoże, mówię o laptopie na Windows 8.1. Z góry dzięki.
Gość Kuba Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie pomógł no chyba żeby przeinstalować system ale to chyba zbyt drastyczne środki. Nadal te same elementy są powiększone i jak bym nie próbował mieszać w ustawieniach nic z tego.
Gość Kuba Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Znalazłem rozwiązanie problemu, dzięki za zainteresowanie. Gdyby ktoś miał podobną sytuację należy sprawdzić czy nie ma się włączonej opcji "Powiększenie ekranu" w Energy Menager.
Gość Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Dzięki za informacje. To super jak się udało rozwiązać problem. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi