Spychcio 802 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca 13 marca 2025r. i nadal nie ma drugiego trailera 1
lamparcicho 697 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Oj tam, późno było wleciał procent i pomylił się Pan docent 3
caleb59 1 621 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Wczorajsza aktualizacja do gry całkowicie naprawiła stuttering, już nie muszę grać z vsync ustawionym na "pół", nareszcie gra działa tak jak powinna.
caleb59 1 621 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Wzięliby się lepiej za RDR 2 bo tam takie Enhanced przyda się jeszcze bardziej.
Pavel87 703 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Zgadzam się, zdecydowanie bardziej wolałbym ograć RDR2 z takiej wersji. Póki co jakieś 10 godzin fabuły za mną i jakoś mi się chyba już przestaje chcieć kontynuować
Crew 900 999 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Usunąłem ten syf po tym jak poczytałem jak działa ten Battleye.
Sawyer1916 124 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 22 godziny temu, Pavel87 napisał(a): Zgadzam się, zdecydowanie bardziej wolałbym ograć RDR2 z takiej wersji. Póki co jakieś 10 godzin fabuły za mną i jakoś mi się chyba już przestaje chcieć kontynuować Mnie historia też średnio wciągnęła. Nie była zła, polubiłem M i T, ale cały czas liczyłem na coś więcej niż dostawałem.
kptEnter 27 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) W dniu 4.03.2025 o 22:31, caleb59 napisał(a): Dobra - jakby komuś też przeszkadzał delikatny stuttering to polecam włączyć v-sync (synchronizacja pionowa) na wartość "pół (half)". Nie wiem dlaczego ale tylko to mi pomogło. Dzięki, bardzo pomogło. Już zacząłem się dołować, że mi sprzęt nie wyrabia. Edytowane 19 Marca przez kptEnter
caleb59 1 621 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca To jest już nieaktualne, przedostatnia aktualizacja naprawiła stuttering. 1
kptEnter 27 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) 31 minut temu, caleb59 napisał(a): To jest już nieaktualne, przedostatnia aktualizacja naprawiła stuttering. A widzisz, u mnie wczoraj zaczęło szrocić, a dzięki twojej poradzie działa super. Edytowane 19 Marca przez kptEnter 1
caleb59 1 621 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca No i dobrze, skoro Ci pasuje to tak zostaw.
Krystian03 12 Opublikowano 11 Sierpnia Opublikowano 11 Sierpnia GTA V Enhanced na PC odkąd zostało wypuszczone nadal potrafi wyrzucać błędy po włączeniu RT na wysokich ustawieniach (szczególnie na kartach graficznych AMD) najczęściej w Ammu-Nation po wybraniu któregoś z SMG.
Rekomendowane odpowiedzi