Path of Exile 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NoviAMG · Opublikowano
Oki, w takim razie kliknę na sprawdzenie 3szt maxów . Mam rozgałęziacze na 3-4 wentyle i to używam, mając misz-masz wentyle to jedyna opcja. Niestety mam wtopę z wentylami na chłodnicy na topie NB-eLoop B14-PS ... Niby specka mówi, że ładnie dmuchają, a realnie ledwo przepychają powietrze przez chłodnicę, i strumień najcieplejszego powietrza idzie tylko tyłem, przez eloopa 120mm... Flow mam tak : bok zasysa, dół zasysa, góra wypycha, tył wypycha. Musiałbym się wziąć i pozbyć się chłodnicy na górze, cpu i tak jest niesamowicie zimny, mimo że gpu podgrzewa i rurki clc i chłodnice na topie, wtedy wpakować 3x140 na górę, to podejrzewam, że flow by się sporo polepszył. Na topie mam ac XT45 280. Niestety, karta ciut blokuję flow, riser pewnie by trochę sytuacje poprawił. Ram w grach dobija do 49*. Właśnie na bok, chce dać te p12 max, mam teraz 3xmsi, ale właśnie hałasują niemiłosiernie łożyska, 2 miałem odpięte, tylko jeden pracował. Sprzedawałem na dniach kartę, mówię człowiekowi, że cewki piszczą, przyjechał, skręciłem wszystkie wentylatory na 0, i się okazało, że karta miała niesłyszalne cewki, a to wentylator wydaję dźwięk piszczących cewek ... Teraz właśnie mam inną kartę, skręciłem wentylatory i karta też ma cewki ciche... Taka trochę stodoła z tym. Ew zostawię eloopy na topie, bez chłodnicy, tylko przeniosę je ku tyłowi obudowy. p14 pwm pst mam w szafie, to bym zapiął na chłodnicę, ale od dołu, na bok bym przerzucił fluctusy. Największym problemem obecnie, jest to, że bez rozpinania układu/demontażu płyty głównej nie zdemontuję jednego eloopa, bo śruba będzie wadziła o górny radiator płyty . A nie bedę wentylatora nacinał, żeby go wysunąć. -
Przez narmiak · Opublikowano
To, czy będzie trzeba dostarczyć dodatkowe zasilanie zależy od portu, do którego połączysz HUBa oraz od tego, co podłączysz do niego. Sam HUB z tego co czytam na stronie Amazona jest w stanie przesłać max 10W energii, co przy 5V standardowych dla portów USB daje max 2A. Ale port w TV może dostarczać max 0,5A i wtedy dysk HDD 2,5" może wymagać dodatkowego zasilania. Ale podłączenie tego samego HUBa z tym samym dyskiem ale do portu w kompie dającego zasilanie o natężeniu 2A i nagle się okaże, że nic dodatkowo podłączać nie trzeba. -
Przez Brolly · Opublikowano
Błagam niech ktoś zrobi przeróbkę hilter kupuje 5xxx ale dopiero po CES jak będą ceny i spec BTW nawet gdyby było mnie stać to nie wiem czy aluminium w gniazdku by wytrzymało 5090 na pełnych obrotach -
Przez Badalamann · Opublikowano
@łukasz850 Jakie Niemcy? Po II WS to ruskie nas okupowali przez kilka dekad i wysysali gospodarczo jak wampir oraz "klasycznie" po kacapsku wyniszczali naród. I marzy im się, że znowu mielibyśmy znaleźć się w "ruskim mirze". Tego nie ukrywają. My nie ukrywamy że to nigdy więcej nie nastąpi. Robimy co możemy by zostali powstrzymani i wybici już na terenie Ukriany. Jednak liczymy się i z tym, że bedziemy musieli zmierzyć się w walce, czy to jako NATO czy w gorszym wypadku sami. Także tak jak dziś muszą walczyć Ukriańcy, tak i my możemy być w podobnej sytuacji za kilka lat. Sami Ukriańcy natomiast chyba właśnie wdrażają obniżenie wieku poboru, możliwe że od razu do 18 lat. Z Francji płyna informacje że Ukraińcy zakończyli szkolenie na myśliwcach Mirage. Tak piloci jak personel naziemny.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi