Europejskie puchary (LM , LE , LKE)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Karro · Opublikowano
Nie ma alternatywy.Bezpieczenstwo jest dużo ważniejsze co pokazuje zamykanie się innych państw na emigrację. To teraz nam podrzuca ten największy odpad od siebie i będzie przyjęte bezproblemowo bo Polska to styropianowe państwo na wrotkach i dzietność nie ma żadnego znaczenia .Polska może liczyć 20 milionów mieszkańców ,ważne by liczba urzędników była niezmienna 😜 -
Przez Phoenix. · Opublikowano
To zalezy od modelu myszki, w superlight 1 scrol byl glosny, a w obecnej superlight 2 jest mega cichy. Nic z tym nie zrobisz -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Misiek, ale ty przedstaw inne rozwiązanie, jak znasz. Bo gadać sobie możesz, a każdy rząd to osra pod presją braku pracowników. Poza tym – skąd w ogóle to (imho) debilne przekonanie, że każdy imigrant to będzie "murziny s afrika"? Właśnie o to chodzi, żeby wypracować sensowną politykę imigracyjną – najlepiej z regionów zbliżonych kulturowo. Warto sprowadzać też więcej kobiet. No ale zamiast tego uważacie, że lepiej szczuć bez sensu na te 600 ludzi czy tam ile stoi pod Niemcami. To jest promil i żaden problem. Już pomijam, że to głupkowate szczucie, bo w miastach nadal 30 razy większym zagrożeniem jest jakiś łysy Sebek Polak niż ten murzin. No i problem to się zacznie za około 10 lat, jak zobaczymy poważniejsze skutki dzietności <1. -
Przez Karro · Opublikowano
https://www.gov.pl/web/po-katowice/akt-oskarzenia-przeciwko-sebastianowi-m. Jak widać ,można startować z innego pułapu -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Odkąd poszła moja 5070Ti na gwarancji doszedłem do wniosku że 9800X3D mi już nie potrzebny jak grafa wróci to zastanowię się co z nią zrobić.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi