Czy 100 fps to wystarczająco dużo?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
Milion nie zasypie na kilkanaście lat. Już za 5 o ile nic sie nie zmieni kobiety z rocznika 1970 zaczną przechodzić na emeryturę. Za 10 lat mężczyźni. Dane z rynku pracy i przedsiębiorstw są słabe. To jeden z powodów umacniania się dolara. Musimy mieć perspektywy na pracowników i pracę. -
Przez Harry191919 · Opublikowano
Cześć, Chciałem podziękować za pomoc w wyborze laptopa Nie chcę zakładać nowego tematu, bo rzecz wydaje się niej skomplikowana. Mój syn na wieść o zakupie takiego sprzętu również zapragnął nowy laptop, bo aktualnie rzeczywiście ma dosyć leciwy. Mógłbym jeszcze prosić o polecenie czegoś uniwersalnego: do przeglądarki, lekkich gier, offica, nauki, nie musi być systemu operacyjnego (ale może ), ok. 16", do ok. 3500 zł? W oko wpadł mi ten, ale przyjmę każdą propozycję: https://www.x-kom.pl/p/1347249-laptop-15-16-hp-victus-15-core-5-210h-16gb-512-rtx5050.html Dziękuję. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Polonezy sprzedają po 50k+, jednego wariata widziałem że sobie walnął 130k. Fiaty 126p wystrzeliły jak Tom Hanks się przejechał. Jedyny samochód na który mógłbym wydać więcej kasy bo "kolekcja" to jednak Porsche 911, albo SLS. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wiem że nie pisałeś ale skoro AIO za 250zl nie ma problemu schłodzić mi cpu to nad czym tu się rozwodzić
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi