Klawiatura bez znaków
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
To po co Ci BOX jak zależy Ci na zawartości która jest i tak cyfrowa? -
Przez DyndaS · Opublikowano
Jakby co to w ME jest MSI MAG 271QPX QD-OLED E2 za 2400. + Git noga, ale wolałbym aby się ją lepiej łapą dawało chwycić żeby przestawić monitor, bo po roku będę miał chyba większe przedramię niż udo. + spoko proste menu.. - ...może trochę zbyt okrojone właśnie menu patrząc niżej... - brak możliwości skalibrowania gamma na sRGB, ale teraz to się zastanawiam czy w ogóle się dało to zmienić. Czerń strasznie mleczna na sRGB jest co mnie w gach i filmach irytowało. - strasznie nisko osadzone gniazda przez co perfidnie widać kable pod monitorem po obu stronach. - wyjące cewki. Jak się ustawi 240Hz to mało kiedy słychać i pomijalne, ale przy wyłączonym monitorze/ekranie jest to donośne. - dół nogi wygląda trochę dziwnie. Na początku ma się wrażenie, jakby nie była do końca założona - rysująca się powłoka, ale takie już chyba uroki qdoled... No ale ja się skupiam głównie na minusach także tan -
Przez PaVLo · Opublikowano
Nie wiem, ja nie zbieram figurek, wolę zawartość dodatkową do gry 💁🏼 -
Przez caleb59 · Opublikowano
Bo to się dzieje tylko na świeżej instalacji. Jeśli masz już grę na dysku i aktualizowałeś ją do 1.06 to problemu nie ma. Czy ja wam zawsze muszę wszystko wykładać jak dzieciom?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi