7800XT do 1440p ??? change my mind :D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cappucino · Opublikowano
Ale co składa się na ta kwotę? Sam kocioł to kilka tys.zł. -
Przez r4czku · Opublikowano
https://www.morele.net/kategoria/dyski-ssd-518/?konfigurator=konfigurator-zestawu-komputerowego&configId=1310931 to z 9800 x3d tak jak mówiłem nie spieszy mi się mogę poczekać na tego procka -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
@Qrdello Juz bez przesady. Co z tego ze dodam szybszy dysk skoro to praktycznie nic nie zmieni w grach, lepiej miec szybszy proc niz to co w PS5. BT + pad od xboxa i ewentualnie 2 wentylatory to 350zl i na tym bym zamknal sprawe czyli 5200zl, mozna smialo i komfortowo pykac we wszystkie gry. Zreszta czego bym nie zaproponowal ponizej 6-7k to nie bedziesz zadowolony bo nie bedzie pasowac pod narracje. Koncze temat i prosze mnie juz nie wywolywac do tablicy, milego grania. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Kraje, które mają sensowną politykę imigracyjną wymagają znajomości podstawowej języka przed tym jak wpuszczą imigranta do siebie. Co zrobi taki imigrant bez znajomości polskiego/angielskiego? Będzie zagrożony bezrobociem itd U nas wpuszczają jak leci i może się kiedyś nauczy A dlaczego stawiasz interes innych krajów na równi z Polskim? Co mamy do stracenia jeżeli ktoś będzie za granicą "ciągnął socjał" do oporu? Jak na to pozwalają to ich sprawa. Nie widzę, powodu dlaczego Polak miałby się troszczyć o interes innego kraju. Oczywiście, że nie. Te wizy pracownicze powinny być maksymalnie okrojne z praw i przywilejów dostępnych dla obywateli. Dopóki oczywiście są chętni na przyjazd do pracy. Jak chętnych nie będzie to wtedy dopiero można zacząć myśleć o poluzowaniu. -
Przez razeks · Opublikowano
Nawet z ddr5 12k i po oc na 6ghz nie ma szans
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi