SpaceX - Firma Elona Muska
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
"Pan" Zbyszek to niech - odsiedzi wyroki - spłaci wierzycieli - odda ukradzione pieniądze - spier*****. Wiara w jakiekolwiek słowo tego zakłamanego gałgana jest bezsensowna -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Jedno drugiemu przeczy Moja siostra ma Elantrę z 2023r z silnikiem 1.6MPI + manual, którą kupiła z salonu. Auto fajne, głównie dzięki prostej, bez awaryjnej jednostce, która bardzo mało pali ale do elastycznej jazdy wymaga większych obrotów. Auto idealne dla Hondziarza- emeryta -
Przez ptys · Opublikowano
Ciekawa rozmowa Panów Radosława i Łukasza na temat SAFE i nie tylko kilkanaście tygodni temu słudzy narodu ukraińskiego z tego forum skazywali mnie na ostracyzm społeczny w związku z tym że nagłośniłem sprawę polskiego kierowcy ciężarówki potraktowanego w iście banderowski sposób przez WASZYCH braci zza miedzy, ktoś pisał że zbiórka wstrzymana i sprawa śmierdzi fejkiem, jak widać na poniższym filmie sprawa w toku, P. Zbyszek znalazł sprawców ujawnił ich zakazane mordy, pojazdy którymi poruszają się po Europie a nawet odnalazł januszex który zatrudnia ich w Polsce, poszkodowany podziękował za wsparcie, co jest smutne że bandyci dalej są na wolności choć jeden z nich dopuścił się czynnej napaści na policjanta w Niemczech -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Sidr HALO ma dwa sezony. FAM cztery a za miesiąc wchodzi piąty. -
Przez jarux · Opublikowano
Ja też rozumiem o co chodzi z tą prostotą choć biorę pod uwagę inne aspekty auta np. parkowanie tam gdzie mieszkają, badź wysokość wsiadania. Na tą chwilę jeżdżą Megane 2 więc nie wiem czy do końca zdają sobie sprawę z parkowania/manewrowania. Dam się im przejechać moją meganką która jest podobnej wielkości i niech sami ocenią zanim przejadą się tamtym.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi