FAQ w pigułce. Polecane smartfony na LUTY 2026
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Misku jak ktos mnie prosi o doradzenie sprzetu w konkretnym budzecie to po prostu serwuje mu kilka konfiguracji i kazdy dobiera sprzet pod swoje preferencje, a nie tak jak Ty patrzysz na to przez czubek wlasnego nosa. Mnie to nie interesuje jaki ten proc jest tylko czy takie wyniki kogos zadowola a wlasne preferencje tutaj schodza na bok bo ja tez moge nazwac ten sprzet szrotem tylko raz, ze nie ma to zadnego znaczenia, a po drugie jest okreslony budzet. -
Przez lokiju · Opublikowano
Przykładów można przytaczać wiele. Kreatyna za covida podrożała kilkukrotnie i już nigdy cena nie wróciła do tej przed podwyżkami. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
No i co i mu powiesz ? Nadaje się czy nie za te 700 ziko? Już rok temu było wiadomo że ten cep (ultra 245) ssie pałkę w grach i objeżdzają go średniaki. Nic się w tym temacie nie zmieniło 🤣 Daj znać co tam finalnie wydumacie bo ciekawy jestem a w czasach kryzysu może i innym się przyda 😀 -
Przez Kyle · Opublikowano
Też nie bardzo, bo jak jedziesz 200 km/h i chcesz zwolnić w miarę szybko (co praktycznie wcześniej czy później jest potrzebne) do np. 120 km/h, to jednak tarcze hamulcowe będą miały bardziej przerąbane przy masie auta 1,75 Tony niż te same tarcze przy aucie 1,25 Tony. Pracuje jakby miało 3,5 cylindra x-P (też takie przychrypnięte jak 3 cylindry w Toyota). Tylko mnie nie mów, że ten model ma więcej niż 4 cylindry
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi