Macbook praca biurowa - dylemat 8GB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Serio prokurator zainteresował się forum pclabu ze względu na odpalanie się ludzi w tematach politycznych? Omg... na X czy FB ludzie bardziej się odpalają. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Ty nie wiesz o czym piszesz, wyobrażasz sobie coś. Potężne media jak wykop.pl mają całe polityczne tagi a grupy polityczne prześcigają się w promowaniu swoich prowokacji i fejków, ruch jest z tego olbrzymi. A na końcu taki @PiPoLiNiO martwi się o prokuraturę na niszowym forum które ledwo napędza kilka politycznych trolli Dlatego tak jak pisałem -> problemem są tacy @PiPoLiNiO którzy mają problemy z istnieniem wątków w których się nie udzielają i kompletnie nie rozumieją mechanizmów napędzania ruchu w dzisiejszych czasach. A prawda jest taka że nawet taka ankieta tworzy gigantyczne zainteresowanie. -
Przez EvilKillaruna · Opublikowano
Plus przypomnę, że wszyscy z PCL są tu gośćmi. Myślę, iż bardzo na miejscu byłoby nie nadużywać kurtuazji i cierpliwości @tomcug oraz tutejszej administracji rozstawianiem ich po kątach na ich własnym forum. PCL miało swoje jasne i ciemne strony. Kalka problemów to ostatnie, co jest potrzebne chłopakom w rozwoju. Kto wie, może jednak PPC ma więcej oleju w głowie niż się wydaje. -
Przez trepek · Opublikowano
Bono[UG] to ikona i oaza spokoju. Mentalny chillout. -
Przez Zhao · Opublikowano
Jako moderator wiadomego tematu na wiadomo jakim forum = jestem na Nie - jednym z czynników upadku tamtego miejsca był wątek polityczny Nawet jeśli miałbym moderować ten temat 24/7... Policja czy prokurator nie kupi argumentu a to trzeba było ignorować/nie wchodzić Wy możecie sobie taki argument pisać
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi