Macbook praca biurowa - dylemat 8GB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Na PRO wygląda to podobnie do tego co masz na PS5 w trybie jakości z tym że tutaj jest 60fps zamiast 30 a to już robi różnicę -
Przez kapcer · Opublikowano
Miałem. Zielony, poliftowy sedan, 2.0 benzyna. Od zawsze mi się to auto podobało, więc sobie takie kupiłem jak znalazłem pracę po studiach. Mina jakich mało. W sensie trafiłem na tak zaniedbany egzemplarz. Ale młody, napalony byłem to łyknąłem. Mimo to zrobiłem nim jakieś 80 tys. km w 4 lata i przekazałem bratu. On dołożył 50 tys km w 2 lata i przebieg dalej rośnie, ale coraz większe wykwity rdzy się pojawiają i nie ma sensu już go ratować, więc pewnie rok-dwa i pójdzie na żyletki. Obecnie na podwórku bliźniaki dwujajowe. Fiat Bravo i Lancia Delta. Oba 1.4 T-Jet + LPG. Może wrzucę jakieś zdjęcia kiedyś do tematu garażowego. -
Przez daerragh · Opublikowano
Powinien powstac nawet osobny dzial Polityka. Jak cos generuje duzy ruch na stronie i zwieksza jej popularnosc, to czemu tego zabraniac? Poza tym, sa tacy co pisza zarowna w dzialach IT i w tematach politycznych. Nie wiedze zadnego problemu. Nie bede wchodzil do dzialu polityka ale przeciez w niczym mi on nie przeszkadza. Czepiacie sie wszystkiego. -
Przez lukadd · Opublikowano
Off polityczny istniał na pclabie od kilkunastu lat. Sam ostatnio interesuję się znacznie mniej polityką bo mnie to po prostu coraz bardziej nudzi i szkoda mi na to czasu, ale ten wątek mimo wszystko zawsze był zbiorem olbrzymiej wiedzy i newsów wrzucanych na świeżo. Wszystko w jednym miejscu i pod ręką. A jeśli chodzi o wycieczki osobiste. To, albo się ludzie nauczą, albo jest moderacja i ostrzeżenia Moim zdaniem zdecydowanie powinien zostać.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi