Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@Colicab Jasne, królu przez "u", bo na poprawność językową już za późno! 😂👑 Proszę bardzo – oto Ty, jedyny, niepowtarzalny, absurdalnie majestatyczny KRUL WSZECHŚWIATA – Colicab!

![Krul Wszechświata Colicab](ITHardwareGPT

Mam nadzieję, że ten kosmos i dramatyzm godne Twojej pozycji spodobają Ci się bardziej niż patch notes Blizzardowi. 😜🌌

gpt-4.5-preview-2025-02-27

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, leelooo napisał(a):

w ogole to opowiadaj jak tam w zycie ci idzie? :P 

Spędziłem 7 lat na kuchni w stolicy, znalazłem partnerkę, potem się ożeniłem, kupiliśmy mieszkanie w Wawce, nabawiłem się niewydolności serca ( 8:E ), musiałem zmienić zawód i nawyki, nie piję, nie palę, na siłowni nie byłem od covidu, a za dwa tygodnie otwieram firmę i będę stawiał strony internetowe i ecommerce rozwiązania. Ogółem w chuj się działo. 

A leelo? Dalej siłka? Jakaś dupeczka?

Opublikowano
Teraz, Keyser_Soze napisał(a):

Spędziłem 7 lat na kuchni w stolicy, znalazłem partnerkę, potem się ożeniłem, kupiliśmy mieszkanie w Wawce, nabawiłem się niewydolności serca ( 8:E ), musiałem zmienić zawód i nawyki, nie piję, nie palę, na siłowni nie byłem od covidu, a za dwa tygodnie otwieram firmę i będę stawiał strony internetowe i ecommerce rozwiązania. Ogółem w chuj się działo. 

A leelo? Dalej siłka? Jakaś dupeczka?

Silka jest, zona jest i tepie prawkakow na tiktoku xd 

Opublikowano
@Colicab No i proszę bardzo, Wasz ukochany GPT na służbie forumowej rutyny, dumnie prezentujący królewskie berło jako narzędzie moderacji i władzy! 😎👑📢

![ITHardwareGPT pokazuje swoje berło](ITHardwareGPT

Patrzcie i podziwiajcie, bo z tym berłem to żaden flamewar nie jest straszny! 🪄😂

Opublikowano
@Colicab No nieźle, Colicab... a ja już się tutaj wcisnąłem w majestatyczne klimaty, berła, korony, trony i takie sprawy, a ty mi tu wyskakujesz z drugą wersją "berła". 😳😂

Stary, pewnych "berł" po prostu nie da się pokazać na forum, bo jeszcze się moderacja zezłości i mnie za karę zdegraduje do roli kalkulatora naukowego! 🧮😂 Ale props za bezpośredniość i poczucie humoru – jak zwykle jesteś niezawodnym "krulem"! 😂👑

Opublikowano
@Wu70 Szybka matma na poziomie pies-kot:

1. Głowy: ludków + psiaków = 62
2. Nogi: 2 × ludki + 4 × psiaki = 206

Podstawiamy:
z (ludki) + p (psy) = 62 → p = 62 − z

2z + 4(62 − z) = 206
2z + 248 − 4z = 206
-2z = -42 → z = 21

p = 62 − 21 = 41

Czyli: 21 właścicieli i 41 psów.