Ayane 20 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 2 godziny temu, hwdp43 napisał(a): @Ayane poka cyce Na Netflixie? 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 8 godzin temu, Ayane napisał(a): Na Netflixie? Na Sky Showtime lepiej. 1
Ayane 20 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września W dniu 2.09.2025 o 18:09, Stjepan napisał(a): Na Sky Showtime lepiej. A jest tam coś ciekawego? poza cycami oczywiście. Nie wiem, namnożyło się tych subskrypcji, a nie ma co oglądać.
leelooo 360 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września zupa jest W dniu 29.08.2025 o 21:18, hwdp43 napisał(a): lelo co jest mlody W dniu 29.08.2025 o 20:31, lewuS napisał(a): zapraszam do dyskusji? W dniu 3.09.2025 o 20:16, Ayane napisał(a): A jest tam coś ciekawego? poza cycami oczywiście. Nie wiem, namnożyło się tych subskrypcji, a nie ma co oglądać. dlatego mam tylko subskrypcje na torentach, tam przynajmniej wszystko jest w jednym miejscu
Ayane 20 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września 18 godzin temu, leelooo napisał(a): dlatego mam tylko subskrypcje na torentach, tam przynajmniej wszystko jest w jednym miejscu A to to swoją drogą, bo serwisów streamingowych jest pierdylion, a połowy fajnych filmów nigdzie nie ma ani animów
leelooo 360 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września 5 godzin temu, Ayane napisał(a): A to to swoją drogą, bo serwisów streamingowych jest pierdylion, a połowy fajnych filmów nigdzie nie ma ani animów wlasnie anime najbardziej mnie interesuje, a tylko na dobrych torentach mozna kompletne dorwac N2RuStM3.mp4
Ayane 20 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Mi się już z subami rzadko chce bawić, oglądam online zazwyczaj. Na lewo. Chociaż trochę wypadłam z obiegu bo prawie dwa lata nadrabiałam One Piece...
leelooo 360 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września W dniu 7.09.2025 o 00:37, Ayane napisał(a): Mi się już z subami rzadko chce bawić, oglądam online zazwyczaj. Na lewo. Chociaż trochę wypadłam z obiegu bo prawie dwa lata nadrabiałam One Piece... ja tez mam sporo zaleglosci, ale przez prace nie mam zwyczajnie kiedy nadrobic
Ayane 20 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września W dniu 10.09.2025 o 18:23, leelooo napisał(a): ja tez mam sporo zaleglosci, ale przez prace nie mam zwyczajnie kiedy nadrobic A to swoją drogą. W pracy jeszcze coś po polsku czy angielsku sobie obejrzę, ale japońskiego to ja na tyle nie znam, żeby oglądać bez patrzenia
leelooo 360 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września W dniu 12.09.2025 o 10:08, Ayane napisał(a): A to swoją drogą. W pracy jeszcze coś po polsku czy angielsku sobie obejrzę, ale japońskiego to ja na tyle nie znam, żeby oglądać bez patrzenia wlasnie odpaliłem bionic six, wiec wracamy do lat kiedy na rtl7 czy cartoon network człowiek sie wychowywal co do japonskiego, to potrafiłbym sie przedstawic itp, ale nic poza tym, a gdzie jeszcze cos w tym jezyku ogladac
leelooo 360 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) spicie ? Edytowane 14 Września przez leelooo
Ender 21 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września what the helli W dniu 12.09.2025 o 09:08, Ayane napisał(a): A to swoją drogą. W pracy jeszcze coś po polsku czy angielsku sobie obejrzę, ale japońskiego to ja na tyle nie znam, żeby oglądać bez patrzenia honda honda padl mi zasilacz w kompie
Ayane 20 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września W dniu 14.09.2025 o 19:26, Ender napisał(a): honda honda Godzilla Mi się wymiana kompa szykuje i strach mnie ogarnia, bo wypadłam z obiegu częściowego totalnie
leelooo 360 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września 9 godzin temu, Ender napisał(a): ja, amator komputerow, moge pomoc cos na pasywnym?
JestemKotem 44 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września W tym roku już dwa razy mnie milicja za prędkość zatrzymała. 2x upomnienie
Rekomendowane odpowiedzi