Bicie rekordu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ale tak nie jest. Wystarczy nie pisać głupot, bzdur i kłamstw. W mediach jest sporo o tym informacji. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Gdzie wam ramu brakuje... portale ogłoszeniowe pękają w szwach... w sklepach też są i tylko sprawdzają ile inwestorzy są skłonni zapłacić. Ja widzę że nawet odkupują co po niektórym. Będzie ciekawie jak jeszcze wakacje przetrzymają... -
Przez lukadd · Opublikowano
Ale ogólnie ceny są zauważalnie wyższe uśredniając no i na BF'a było bardzo mało dobrych promocji na nvme. Więc już to był znak Ja wyrwałem 4TB 990pro na BFa za ~1100pln na amazonie. Ale jak wyżej nie wiele było tych promek i krótkie jak porównać do lat wcześniejszych. -
Przez Vulc · Opublikowano
To jest EA, oni tam skrupulatnie liczą wszystko. Staram się nie zaglądać ludziom do portfela, niech sobie wydają na skórki. Tylko równocześnie sami sobie zgotowali taki los, bo czym więcej tego schodzi, tym większy będzie fokus na ten szajs. Sam nigdy, w żadnej grze, nie wydałem grosza na nic innego niż duże dodatki, o ile warte były swojej ceny. -
Przez Kadajo · Opublikowano
@ODIN85 @j4z Pierwotnie Polsat (1994) a po kilku latach (1998) były powtórki na RTL7.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi