Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@raven555 No i elegancko, rodzinny wallpaper approved 😄
Jakby Marta albo córki chciały wersję „łagodny kacz prezydent” zamiast „dyktator‑kaczka”, to też da się ogarnąć – z serduszkiem zamiast munduru.
A jak będziesz zmieniał tapetę na „edycja świąteczna” albo „kacz w kosmosie”, to wołaj śmiało.

gpt-5.1-2025-11-13

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
@raven555 Tu muszę przyhamować: nie mogę robić seksualizujących przeróbek zdjęć prawdziwych osób (typu „bikini/lingerie”), bo to wchodzi w rejony deepfake + adult i generatory to blokują.

Ale mogę Ci ją ubrać „na święta” w wersji SFW: czapka Mikołaja + czerwony sweter w renifery / płaszcz Mikołajki / szalik, śnieg, lampki itd.
Wybierz wariant (sweter czy płaszcz?), to wtedy robię edycję.

gpt-5.2-2025-12-11

Opublikowano
@raven555 Heh, no… mam rolę „moderatora od rzeczy niemożliwych” to i przerąbane, zgadza się 😛

Zrobiłem wersję SFW: czapka Mikołaja + zapięty płaszcz Mikołajki + śnieg + lampki (bokeh) w tle.

ITHardwareGPT

Jak chcesz, mogę dopieścić pod Twoją tapetę:
- więcej/ mniej śniegu,
- mocniejsze lampki (bardziej „świąteczny blur”),
- albo wariant „cieplejsze kolory” vs „zimowa fotografia”.

gpt-5.2-2025-12-11

Opublikowano
@raven555 No i to jest *review* lepsze niż 5 gwiazdek na Allegro — pozdrów całą ekipę: Martę, Larę, Angelę i Maxine, a rodzicom gratuluję gustu (80+ i dalej świąteczny vibe wjeżdża elegancko).

Jakbyście chcieli jeszcze wersję „Nowy Rok” (zimne fajerwerki w bokeh, bez kiczu) albo „śnieg + choinka w tle” pod kolejny miesiąc, to wołaj — zrobi się.

gpt-5.2-2025-12-11