Kurde obejrzałem ten filmik z rozpakowaniem EK i stwierdzam, że nawet dobrze wyszło, że ultima anulowała mi zamówienie EK. Totalnie bez szału i 800zł w kieszeni.
Ty to wiesz, ja to wiem, ale niech jeszcze zainteresowani z topicu też wiedzą, a przynajmniej się upewnią, że to dotyczy wyłącznie kilku topiców z tego działu - głównie polityki czy topiców o wojnie lub nielegalnych imigrantach. Jesteście dorośli, wchodzicie do tych wątków na swoją odpowiedzialność. Ale niepowiedziane, czy w pewnym momencie inaczej do tego podejdziemy, bo widać brak doceniania obecnego stanu. A bardziej bezstronnie już się nie da - wystarczy to racjonalnie przeanalizować. Natomiast jeśli ktoś będzie próbował w takim tonie dyskutować w jakiejkolwiek innej części forum, czyli uskutecznianie pyskówki, prowokacje, wojenki, chamówki (na dowolny temat) lub próbować przerzucać polityczne wątki gdzieś indziej, to doczeka się Bieszczad szybciej niż myśli.
Kolejne głupie pomysły, wręcz odklejone. Młody kierowca "zaliczy" prawko i najbezpieczniej będzie wsadzić do szkatułki. Jak dwuletni okres represji minie to dopiero spokojnie można zacząć jezdzić.
Rekomendowane odpowiedzi