Granie na karcie do kopania krypto Sapphire GRPO X080 i tryb HybridGPU na AM5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Obierasz dobry kierunek, bo lepiej w gry grać, niż je przebiegać jak ze sraczką do najbliższego kibla -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Poniewaz tak jak kolega wyzej napisal na wynik wplywa wiele czynnikow, ktore po prostu zignorowales, zalozyles, ze cos powinno byc tak, a nie innaczej, a nawet nie wysyiles sie, zeby to sprawdzic wiec wykazales sie zwyklym laickim podejsciem bez min wiedzy i checi sprawdzenia tego co jest przycyzna. Bo przeciez najprosciej zmienic cepa Ja muz mam 5szt 9800xd i przerobilem 2 szt 9850xd, ktore byly skrajnie rozne, a testowane byly w tych samych warunkach, co pokazlo jak rozna potrafi byc loteria krzemowa. Ale plus taki, ze na kazdym z nich da sie poprawic fabryke bez najmniejszego wysilku Stock dla kazdej sztuki cpu bedzie inny, nie zawsze 1300. -
Przez LYCONE · Opublikowano
Mam podobny dylemat, bo chce zmienić Tarraco. Po sprawdzeniu rynku wybór padł na Sportage i Tucson. Podzespoły te samew innej budzie, ale po jazdach próbnych i sprawdzeniu cen padło na Kia. W Tucson na N-Line HEV 239KM zawołali 183k zł i leasing ponad 104%. W Kia GT-Line czyli wszystko co może być poza szyberdachem i adaptacyjnym zawieszeniem (w wyposażeniu wentylacja foteli, adaptacyjne światła, HUD, 3 strefowa klima, Harman Kordon, kamery 360) wołają 169k i leasing 100,41%. Prawie jak raty 0% Jeździliśmy tym dzisiaj i jest naprawdę spoko. Patrzyłem też używki, ale w N/GT-Line ceny 1-3 latków to żart, bo za trochę więcej dostaje nówkę z prawie darmowym finansowaniem. W tej cenie chyba ciężko o lepszą furę. Nawet zaryzykuje, że nie dostaniemy lepiej wyposażonego samochodu nie licząc rynku z Chin. -
Przez hubio · Opublikowano
@voltq ale czy ja mówiłem o wsparciu w sensie tego co piszesz czy pod konkretnym artykułem opisującym tragedię? Tak - nawet zapijaczony, śmierdzący bezdomny wciąż jest obywatelem i człowiekiem i policja powinna go ochronić przed zabójstwem w męczarniach od zdegenerowanych dzieci! To trwało miesiącami i nikt mu nie pomógł aż go zatłukli!!! Czytaj może kontekst wypowiedzi!!! -
Przez Valeri · Opublikowano
Co masz na mysli ? CB2024 stock dla 9800x3d to ~1300 pkt a nie ~1140 jak było u mnie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi