-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Digital foundry potwierdziło, że HDMI dalej daje tylko 4:2:2, to są jakieś jaja -
Przez Camis · Opublikowano
Jak było to sorry, jutro dopiero nadrobię zaległe strony https://wiadomosci.onet.pl/swiat/polityczne-trzesienie-ziemi-w-niemczech-rozpad-koalicji-rzadzacej/26k437y -
Przez Kelam · Opublikowano
@EvilKillarunaTego chciała społeczność - o czym głośnio dawała znać. W dodatku koledzy mają doświadczenie z co bardziej krewkimi userami, więc przydadzą się w adekwatnej reakcji na problematyczne sytuacje. Niemniej jest tak jak pisałem z tobą kilka dni temu. Styl moderacji będzie nieco inny na ith niż był na labie. Co nie oznacza bezkarności czy nawet pobłażliwości. Wyniki ankiety póki co wskazują, że wątek polityczny jednak się uchowa i jakoś tym zarządzić będzie trzeba. Osobiście nie mam zamiaru skupiać się na tym rejonie (chociaż czasem zawitam), ale mam nadzieję, że uda się wypracować takie reagowanie, by obie strony sporu dostawały po łapach po równo - mocno jak trzeba, ale dopiero jak zasłużą. Póki co koledzy przyzwyczajeni z laba do zalewania raportami oponentów za byle drobnostkę, nadal są chyba lekko zaskoczeni brakiem kasowania postów pod byle pretekstem czy wlepiania co chwilę kar za ich zdaniem usprawiedliwione raporty. A w większości, to wygląda tak, że raportuje się posty z którymi się nie zgadzają ideologicznie lub które im się nie podobają. To chyba nie o to w tym chodzi. -
Przez Vulc · Opublikowano
Otóż nie do końca. Większość przyszła tutaj dla beki, gra może 5%. Co też znajduje odzwierciedlenie w wynikach sprzedaży, najwyraźniej.
-
-
Aktywni użytkownicy