Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
U mnie nie chce się włączyć, bo mam niekompatybilne sterowniki do czegoś z tą funkcją, więc z atuomatu jest wyłączona Co do rankingów antywirusów, to ESETA nie ma prawie w żadnych rankingach. Dlaczego? Bo nie potrzebują za kasę pchać się w takie porównania. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Całkiem spoko, fajny twist fabularny Jednak najbardziej podobała mi się misja w tej śnieżnej bazie oraz końcówka gry i przedstawienie z pomysłem całej historii Harrow. Również zagadki w tej posiadłości, do której wracało się pomiędzy misjami, uważam za niezłe urozmaicenie. Nigdy nie przepadałem jakoś szczególnie za ciągłym ra ta ta ta ta znanym z poprzednich odsłon czyli skrypty, skrypty, pies, wybuchy, Michael Bay i do przodu a po 4h koniec. Wtedy właśnie był u mnie taki okres czasu, że ta seria mnie z roku na rok coraz bardziej nudziła i męczyła, nie to co obecnie. A dla przypomnienia klasyk -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Tylko że nawet 5090 nie wykorzysta raczej w pełni transferu na gen4x16. Kupowanie na przeszłość rzadko się sprawdza. Oczywiście w założonym budżecie to można dobrą płytę odpowiednio do potrzeb, za 919zł masz np ASRock B650 STEEL LEGEND WIFI juz z pcie gen 5.0 pod gpu i pod ssd: https://www.proshop.pl/Plyta-glowna/ASRock-B650-STEEL-LEGEND-WIFI-Plyta-glowna-AMD-B650-AMD-AM5-socket-DDR5-RAM-ATX/3262140 Dziś z 4090 z gen4 chodzące na gen3 to 2% różnicy: https://www.techpowerup.com/review/nvidia-geforce-rtx-4090-pci-express-scaling/28.html -
Przez Kakarotto · Opublikowano
@Send1NDzięki za propozycję. Myślałem, że będzie drożej. @AliSpoko, raczej będzie tylko do 5090. Zestaw na parę lat jak obecny, nowe GPU to może przy 7090, ale to już pewnie wszystko wymienię. -
Przez CajraX · Opublikowano
No to jako kolejny posiadacz i7 10700 poważnie wdrożyłem proces zmiany na 9800X3D... i dlatego zamówiłem dziś nową obudowę
-
-
Aktywni użytkownicy