Rozmowy o moddingu, LC itp.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MrMalvir · Opublikowano
Cześć, poproszę o rabat na poniższy zestaw: https://www.x-kom.pl/lista/sr6ygyc9f -
Przez lokiju · Opublikowano
Możesz jak najbardziej, przykład z AM4 po prostu wydaje mi się najlepszy bo sam mam te platformę. Myślę, że tak bo przeglądałem właśnie OLX'a i tam 5700X3D chodzi za więcej niż 1200 zł a ja dałem za swojego 530 zł. Szczerze to zacząłem się zastanawiać czy nie kombinować ze zmianą tylko nie siedzę kompletnie w AM5 więc musiałbym zgłębić temat jeżeli chodzi o procka i o płytę główną. Szczególnie to drugie by kupić coś co później by pozwoliło na włożenie tam lepszego procesora w przyszłości. Sprzedający jak się dowiedział po ile teraz chodzą to pewnie sobie pluje w brodę. -
Przez galakty · Opublikowano
Po pierwsze Supery nawet bez zwiększenia ceny RAM byłyby droższe bo nowości zawsze są droższe. Zanim ceny spadną do obecnych 5080 może minąć 6-12 miesięcy. A że RAM podskoczył to zapomnij i niskich cenach. 4070Ti na premierę kosztował 4100 zł, teraz kupisz 5070Ti najtańsze za 3400 zł. Ile były na premierę? No właśnie. -
Przez Wu70 · Opublikowano
A ile to chwila? Nowsze modele zawsze będą ale nie zawsze będą warte dopłaty. 321CURX 3366zł na amazon.pl, AW3225QF 2998zł dell24 -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Wiemy, ale przy takiej liczbie zamówień to jednak obsługa musi się naklikać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi