Rozmowy o moddingu, LC itp.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez platyniak18 · Opublikowano
Hej, składam wlasnie pc, zostala mi do kupienia tylko karta graficzna, i wlasnie pamiec ram. Na razie najtańsza opcja jest chyba ten zestaw z xkom https://www.x-kom.pl/p/1139149-pamiec-ram-ddr5-patriot-32gb--2x16gb--6000mhz-cl36-viper-venom.html Będzie w pełni kompatybilny z msi tomahawk x870e i 7800x3d? W niektórych sklepach piszą ze ta pamięć obsługuje Expo, w innych jest ze tylko xmp. A za nic nie chce bawić sie w ręczne ustawianie pamięci. Czy to ze jest to CL36 bedzie miało wplyw na wydajność, względem CL30? -
Przez bergercs · Opublikowano
Na dobranoc Beijing 5: Adam Widera ooSerdtpns5l4a6i65.26uz159gogmu1i 2mlc15a2h2m5igd1600cffmla9 · Cześć, mam pytanie odnośnie martwego pola w lusterku, zapala wam się jakaś dioda na lusterku ? Czy trzeba tą funkcję gdzieś dodatkowo włączyć ? Tomasz Figarski Obiecujący współautor Poproś w serwisie to włączą to na stałe bo trzeba włączać tę funkcję za każdym odpaleniem, chyba że ktoś wie i podpowie jak to ogarnąć Rafał Mazgaj Ten system jest piętą achillesową niestety Ole Do Rafał Mazgaj działa jak chce i kiedy chce ale wyczailam go że uruchamia się dopiero jak przekroczysz 30 km/h, choć i tak trzeba go aktywować za każdym odpaleniem Rafał Mazgaj Ole Do u mnie na wyświetlaczu cały czas świeci się kontrolka na zielono czyli jest aktywny ale działa losowo . Niestety częściej nie działa jak działa byłem już z tą usterka wielokrotnie na serwisie i nie pomogło wgranie nowego softu ręce opadają. Michał Małecki Obiecujący współautor U mnie lewe lusterko działa, a prawe prawie że nigdy ************************* -
Przez NotQuite · Opublikowano
@zdunzdunDlatego napisałem znajomego. Robi to co lubi, ma niezłą emeryturę. Wiadomo że to nie potrwa długo i sam kiedyś będę musiał poszukać od nowa. Znam takich ludzi od wszystkiego do mojego auta, z tym że co się najeździłem, nadzwoniłem to moje. -
Przez j4z · Opublikowano
To że ciebie nie stać, nie oznacza, że możesz ubliżać ludziom, których stać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi