Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez deathrabit · Opublikowano
Czyli rozpad NATO nas czeka jak zdradzi Europę. -
Przez skunRace · Opublikowano
Faktycznie sorry, więc inaczej, był pewien wygranej Bidena, czy ogólnie demokratów. Sam mówi na tym filmiku "moim zdaniem Trump ma małe szanse na wygranie kolejnych wyborów". Tak, czy inaczej mówiąc takie rzeczy o Trumpie, a wiadomo jakim jest człowiekiem, który jednak może zostać kolejnym prezydentem USA jest wyjątkowo głupie. Zwłaszcza będąc w naszym położeniu i jeśli mówi to premier Polski, bo w co innego jakby padło to z Niemiec, czy Francji oni w takie czarnej dupie jak my nie są. -
Przez adashi · Opublikowano
Nie ma żadnej możliwości szybkiego wejścia do UE ze względu na obecny kształt wspólnej polityki rolnej. Można oczywiście żarliwie deklarować, papier przyjmie. -
Przez deathrabit · Opublikowano
Ukraina bez szybkich dostaw z Polski i przez Polskę w 2022 też by się złożyła, a tak miała czym strzelać. A te 40K+ RPG-76 Komar dało się wtedy ruskim we znaki. A filmik jak ruskie patrzą na zdobyczną sztukę i rozkminiają instrukcje tej "amerykańskiej" broni mnie bawi mnie do dziś. -
Przez CryptTM · Opublikowano
Za +/- 120zł możesz kupić najprostszego 1050 2GB, z kompletem wyjść DP, HDMI, DVI, nie wiem czy w takim wypadku jest sens kupowania tego Radka. Wiem, Radosław jest natywnie wspierany, ale ze sterami do NV tej jakichś problemów nie ma (bynajmniej ja nie uświadczyłem), zależy co kto robi.
-
-
Aktywni użytkownicy