Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kontynuacja przyklejonego tematu z pclaba. Dzielimy się tutaj okazjami na aukcjach, promocjami w sklepach, dotyczącymi tematyki działu, czyli obudowy komputerowe, ale też elementy chłodzenia.

• Like 2
  • Mar_s przypiął/eła ten temat
Opublikowano

Pewnie tak, 200W bez problemu zrobisz pasywny, zobacz na laptopy, gdzie niejednokrotnie robią "cegły" po 250W. Taki zestawik i do tego jakiś Rysiek G i masz super sprzęcik do multimediów, który nawet połowy mocy zasilacza nie wykorzysta.

• Kelam promował(a), odpiął/ęła, przestał(a) promować i podpiął/eła ten temat
Opublikowano (edytowane)

Ale co Ci nie pasuje - kupujesz i czekasz. Nie robiąc tego można założyć, że sam jesteś upośledzony jakiś... To nie olx, że musisz czekać, aż łaskawca Ci zaakceptuje zakup.

Edytowane przez CryptTM
Opublikowano

Cena jest podana 220zł do negocjacji także samo przez się da się zrozumieć że można o cenie podyskutować. Druga sprawa patrząc po sobie, jeśli ktokolwiek do mnie pisze na właśnie choćby olx w temacie sprzedawanego przedmiotu zawsze kulturalnie odpisuje a nie odczytuje i zostawiam to bez odzewu.

Jeśli chodzi o upośledzonego to może faktycznie przesadziłem ;).

Opublikowano

Widać że człowiek wysokiej kultury, wyzywa od upośledzonych bo ktoś nie odpisze po minucie :bicz:

Poczekaj, różni ludzie, różne prace. Też czasem wyświetlę, ale odpiszę potem jak mam chwilę na spokojnie. 

Druga sprawa że jak cena jest spoko, a Ty chcesz zbić te 20zł jeszcze to zanim typ odpisze, ktoś inny może Ci to kupić :D i też będziesz żałował.

Opublikowano

Mnie też wkurza to, jak ktoś odczyta i nie raczy napisać nie dziękuję, spadaj czy coś. Wtedy, nawet jak odpisze (czasem na następny dzień czy coś) to ja piszę: dziękuję, zainteresowany byłem wczoraj :E

Nawet, jeśli nic przez ten czas nie kupiłem.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Grexons napisał(a):

Nie był bym sobą gdybym chociaż nie zapytał o te 20zł mniej ;)

@Grexons Jaki status upośledzenia? Odpisał? :D widzę buda wciąż dostępna, zaraz chyba kupię ;)

Coś zbliżonego do tego Asusa:

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-obudowe-komputera-jonsbo-d31-mesh-CID99-ID12VpgR.html

Edytowane przez traczkolwiek