Ciekawe obudowy PC na aukcjach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez damiank · Opublikowano
Jakich wniosków? Na PS4 Pro nie było żadnych bonusów dla gier bez patchy. Dopiero później dodali boost mode ale to tylko zwiększenie zegarów które ledwo cokolwiek dawało. Tutaj bez żadnych patchy masz 30% przyrostu. Z patchami będzie więcej. -
Przez abudabi · Opublikowano
I bardzo kur... dobrze, przecież to są jedne z najważniejszych wątków w całej serii. Tworzyły one obraz gier z charakterem i dojrzałych. Wiele osób pokochało te gry, nie za mechaniki tylko właśnie za świat i lore, które potrafiły zaangażować gracza w taki sposób, że ten pragnął więcej i chłonął inne media. I tak teraz myślę, że pod tym względem najlepsza była chyba druga część. Jako całość była kompletna . Jak już pisałem na labie, dla mnie chyba najsłabsza część (nie grałem jeszcze w DAV), ale grałem już dawno, więc mogę już trochę słabo pamiętać Czekamy na recenzję, mam nadzieję, że ocena będzie obiektywna 10/10 z masą minusów -
Przez TheMr. · Opublikowano
Opony to wrzucę sobie do kolejnego samochodu po prostu, ale byłem po prostu ciekaw, bo sam diagnosta nie był przekonywujący, powiedział że musi się upewnić Trzeba będzie pojeździć na tych XL przez te dwa tygodnie, dopóki nie dojdą GY Cargo z C. W dowodzie nie ma napisanego nic na temat nośności albo jakich opon używać, a w Internecie nic nie mówią na ten temat -
Przez JacekRTX · Opublikowano
Więc chyba nie warto oszczędzać, stracisz dowód i na złych oponach będziesz w plecy i tak zmuszony kupić prawidłowe. -
Przez TheMr. · Opublikowano
O proszę. Nie spodziewałem się że w kombi jest wymagane XL. W Audi A4 B7 w wymaganych nie ma XL. No właśnie jakie mogą być większe różnice? W budowie opony? C mają druty?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi