Gość Ola Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Czy któś probował brać pożyczke od Coolfinance? https://www.coolfinance.pl/pozyczki-na-raty Trcohe sie boje tych chwilówek ale jestem przyparta do ściany i chyba nie mam wyboru. Pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ja nie - generalnie branie pożyczek/kredytów to wielkie zło! Unikaj tego jak możesz,bo: - zawsze oddasz więcej niż wzięłaś - biorąc kredyt stajesz się niewolnikiem danego banku itp. - biorąc pożyczkę/kredyt wspierasz inflację i złodziejską politykę banków przez brak oparcia waluty na parytecie złota/metali szlachetnych-wartościowych! Banki udzielając kredytów wprowadzają bezgotówkowo najczęściej nowe ilości kasy do obiegu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dailir Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Czasami taniej wychodzi wziąć jakiś sprzęt (telefon) na raty i sprzedać go w komisie niż brać te chwilówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Nie ukrywam, że troszkę się martwię o te pożyczki, ale z drugiej strony... to jedyne oferty bez oprocentowania na tak wysokim poziomie. Zerknijcie sobie na [url=https://www.credy24.pl/pozyczki-przez-internet/]pożyczki przez internet - to naprawdę świetny interes i nie da się ukryć, że komfortowy. Komu chciałoby się czekać w kolejce w banku? Chyba nikomu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi