Weeb tv nie działa w google chrome
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tuhmunud · Opublikowano
Są lepsze, gorsze i takie przy których jesteś sidekickiem Mój kolega tak przeszedł sporo Elden Ringa patrząc jak Tiche (jeden z dwóch najmocniejszych prochów podstawki) robi bossy za niego -
Przez zozolek · Opublikowano
Niestety, imo mija przecież 16 lat i tamto SI bije na łeb to tutaj ... -
Przez crush · Opublikowano
Czy ja czasem nie czytałem, że UKR zniszczyli 90% floty RUS? 🤔 A przecież RUS produkcja leży? 🤔 -
Przez Michaelred · Opublikowano
Jest odwrotnie. Jako jedni z niewielu dosyć poważnie podchodzą do konstytucji. Kolejny raz brak wiedzy w temacie pokazujesz. To się zacznij stosować do zasad tego kręgu zanim innemu to coś zarzucisz bo to ty postawiłeś tezę, że jedyne co robią to sieją ferment Tekst pasował idealnie. Sorry nie jesteś aż na tyle ciekawy/ważny żebym się tu jakoś specjalnie spinał ze wszystkim I znowu te projekcje. Nie "wyślę cię" do psychiatry bo na 100% już chodzisz Kiedyś warto by było zacząć bo twoje wpisy wyglądają jak kopiuj wklej z antykofnarskiego tagu u tęczowych trolli na Discordzie. -
Przez blabla123 · Opublikowano
Taa ja na święta instaluję na bank Stalkera... tyle, że część pierwszą. Nie opłaca się, już C3 okroili graficznie by większość ludzi miała szansę zagrać i by wydać też na konsole. Teraz masz przynajmniej wysokie wymagania i grafię z pupy...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi