upgrade B450
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Problemem są firmy państwowe, które zależne są od obecnie panujących polityków. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
@KadajoPanie przecież producenci tną na wszystkim i biorą jak najtańsze, przecież co było z serią 3090 i padami na vram, niektóre firmy wcale nie dawały padów na ten vram z drugiej strony. Asus to już od dwana leci w kulki na wszystkich frontach, kiedyś ludzie przepłacali za Asusy ale oferował jakiś tam poziom, teraz dalej cena premium a jakość słaba. Co do kosztów serwisu u nich tak własnei wygląda, wysyłasz takie gpu ze 100 stopni na hostpot to odsyłają bo działa zgodnie ze specyfikacją: https://www.techpowerup.com/forums/threads/4090-hotspot-temperature-110c.327230 https://gamersnexus.net/news-features/confronting-asus-face-face -
Przez Alek_M · Opublikowano
@Kadajo według mnie, to jest świadome działanie, bo miałem poprzednio RTX 3080 Asus Tuf OC i też miała ten sam problem z temperaturami, tylko dowiedziałem się o tym jak włączyłem monitorowanie temperatury Hotspot w HWinfo, bo w MSI tego nie było. Delta sięgała około 25 stopni. Nawet są o tym wzmianki w necie, więc to nie przypadek według mnie. -
Przez Qrdello · Opublikowano
@DżonyBi A to też, chociaż w pierwszych tygodniach póki nie było paczy pro konsola może z 40% mocy wykorzystywała więc było przyjemnie cicho. Po premierze U4 wersji pro wszystko legło w gruzach @RTXnietylko4060tiUSER aaaale to już byłoooo Błagam, nie pisz bez doświadczenia własnego czy konsola jest stabilna czy nie to że jakieś dziecko jutuba powiedziało że nie jest, bo było zue na SONY, nie znaczy że tak faktycznie jest. Powtórzę podstawka do ps5 pro jest zbyteczna, bo podobnie jak FATka czy SLIM, konsola stoi stabilnie w pionie bez niej. A co do stabilności PS4:\ Pierwsze modele FAT były wadliwe - wysuwały płytę samoczynnie i psuły napęd - przez to że stopka (trójstopka, konsola się cała chybotała) była fizycznie połączona z pojemnościowym przyciskiem wysuwania płyt Postawiona w pionie (jak w materiałach promo) PS4 FAT, jak i SLIM jak i PRO - fakt, stała bez pomocy, ale biorąc pod uwagę jej kształt wybitnie stabilna nie była. Bardziej bałbym się o przypadkowe przewrócenie czwórki niż piątki pro. Motyw z trzema niestabilnymi nóżkami naprawiła dopiero PRO, umieszczając w 4 miejscach dołu konsoli cztery symbole PS jako stopki. XBOXy też nie były święte - XBOX One X miał zbyt cienki plastik obudowy dolnej i po kilkudziesięciu godzinach gry ten plastik odkształcał się, co sprawiało że dół konsoli wyglądał jakby zaszła w ciążę
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi