pawelsake 4 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Czy odklejacie naklejkę z przedniej ramki z kodem qr i nazwą modelową czy zostawiacie to?
PepePanDziobak 6 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada fajnie wyglądało na poczatku. Kupiłęm biały naklejki naklejone z tyłu
Send1N 309 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) Możesz to odkleić jeżeli boisz się ewentualnej utraty gwarancji to po ich odklejeniu jej nie stracisz, parę lat temu kontaktowałem się z nimi w tej kwestii nawet Edytowane 15 Listopada przez Send1N
Amp 3 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada No co wy...pozbywacie się dzięki temu +20 Fps w grach 1
marcin0218 1 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada A czy to ma znaczenie czy ktośzdjemuje czy nie? Ja mam tydzień i nie zdjąłem póki co
pawelsake 4 Opublikowano 15 Listopada Autor Opublikowano 15 Listopada nie kwestia czy ładnie tylko jak się naklejki nie odklei od razu to potem jak odpadnie będą różne kolory plastiku i będzie denerwować
marcin0218 1 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) Aaa no chyba, że a jaki masz model z ciekawości? Edytowane 15 Listopada przez marcin0218
Rekomendowane odpowiedzi