Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

dzieki bardzo za opinie, arctic 420  III wejdzie na gora ?

a powiedz czuc w tej obudowie aby byla jakas taka plastikowa ? obudowa bardziej premium czy plastik ?

Edytowane przez Korek16
Opublikowano
4 godziny temu, Korek16 napisał(a):

obudowa bardziej premium czy plastik ?

Mówimy o bequiet 600 która miałem w rękach. 

Na zdjęciu masz zaznaczone góra metal a plastik to RGB 

Jak chcesz to w weekend będę u ziomka to sprawdzę dokładnie co i jak albo dopytaj @Pitt_34

Ale ten plastik nie robił złego wrażenia. 

signal-2025-01-08-18-34-10-909.jpg

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj przyszla mi obudowa fx 900, mam dziwny problem, przy zmianie kolorow na inne komputer sie resetuje i nie wstaje , migaja kontroli na czerwono od plyty glownej, komputer wstaje tylko na pomaranoczwym kolorze, wtf ? cos zle podlaczlyem ? te 2 sata z z tylu obudowy podlaczylem do zasilacza

W starej obudowe fractla define 7 XL nie bylo f panel tylko kazdy osobno i nawet resetu nie podlaczalem, tutaj chyba inaczej sie nie da 

1.jpg

Edytowane przez Korek16
Opublikowano

Wygląda jak byś jakieś spięcie miał na przełączniku. 

Obejrzyj dokładnie kostkę i kabel czy nie ma jakiś problemów. 

Może trafiła się jakaś trefna sztuka.

Zostaje zgłosić do sklepu problem z towarem.

Opublikowano (edytowane)

Niestety musiałem obudowę zwrócić, ogolnie obudowa bardzo dobrze wykonana, w moim modelu nie bylo problemu szpary między łączeniem obudowy ( szkło), nie czuć aby była plastikowa, dobrej jakości plastik, bardzo ciężko mi się w niej montowało kartę graficzną wertykalnie, no coś okropnego, ledwo sobie poradziłem miejsca na styk,  bardzo dobra jakość farby, arctic 420 wszedł na styk mocno przyciskając kable od CPU. Ogólnie bym ją zachował gdyby nie problemy pewnie z kostką, obudowę zwróciłem. Pewnie teraz wezme lian li evo xl lub rgb lub phanteks 

Edytowane przez Korek16
Opublikowano
2 godziny temu, Korek16 napisał(a):

Pewnie teraz wezme lian li evo xl lub rgb lub phanteks 

Trudno się mówi i ogarnia dalej.

Lian Li O11 Dynamic Evo XL i Phanteks NV9 nie nastawiaj się na lepszy lub porównywalny materiał. 

Obie są wyraźnie gorsze,  nie oznacza że złe poprostu metal jest cieńszy. 

Z względu na farbę to polece ci Lian Li bo w Phanteks NV9 jest bardzo miękka. 

• Like 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam interesuje sie ta obudowa ale mam dylemat mianowicie próbował ktoś montażu radiatora z Push/pull ukladzie na górze ile jest tam faktycznie miejsca do płyty obudowa swietna ale z tego co wyczytałem to tacka jest stała nie jak w Lian Li O11 Dymanic EVO XL.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Skoro kupiłeś WOLED to wiedziałeś na co się piszesz 
    • Teraz to już nie wiem czy trollujesz, czy serio masz taki dziwny gust lub jego brak.  Widzę Cię głównie w tematach generycznych, przemysłowo produkowanych gier, z checklistą zamiast pasji oraz outsourcingu zamiast chętnych, stałych pracowników. Te "wizytówki" były robione przez AI, często w ogóle nie pasując do gry. Firma nie podała w opisie Steam że użyli AI, więc chyba każdy może dostać zwrot, nawet po wielu godzinach i ponad 2 tygodniach, bo były takie przypadki.   Zajrzałem ponownie do tematu, bo król parodii zrobił film.  
    • Zgadza się. 5060ti powinna mieć najwyżej 12GB, za to 5070 już 16GB. Wtedy miałoby to sens. A tak muszę się posiłkować DLSS + ewentualnie FG  Jednak różnica pomiędzy 3060ti 8GB a 5060ti 16GB jest spora. Może te 16GB Vram wystarczy do Rubina w 2027 roku  
    • Przy okazji przedstawiania planu pokojowego sekretarz amerykańskiej armii Dan Driscoll przekazał stronie ukraińskiej, że stoi w obliczu "nieuniknionej porażki" - donosi stacja NBC News. Zdaniem Amerykanina sytuacja Ukrainy oznacza, że nie może ona dyktować warunków, a dalsza zwłoka jeszcze bardziej osłabia jej pozycję. W opinii Kijowa pierwotna propozycja USA oznacza de facto kapitulację wobec Kremla. Sekretarz armii USA Dan Driscoll wygłosił serię ponurych prognoz dotyczących sytuacji na froncie i nalegał na przyjęcie wstępnej wersji amerykańskiego planu pokojowego podczas niedawnej wizyty w Kijowie - informuje stacja NBC News, powołując się na dwa źródła zaznajomione z przebiegiem spotkania. Według informatorów Driscoll poinformował ukraińskich urzędników, że sytuacja ukraińskiej armii pogarsza się: Rosjanie zwiększają tempo nalotów, dysponują praktycznie nieograniczonymi zasobami i mogą prowadzić długotrwałą wojnę bez utraty impetu. Podkreślił, że dalsza zwłoka jeszcze bardziej osłabi pozycję Kijowa. Delegacja USA ostrzegała również, że Stany Zjednoczone nie są już w stanie zapewnić Ukrainie niezbędnej liczby środków obrony powietrznej i amunicji.   Jedno ze źródeł twierdzi, że komunikat Driscolla po przedstawieniu planu pokojowego był jasny.    "Generalnie przesłanie było takie: Przegrywacie i musicie zaakceptować ofertę" - czytamy.   Stacja opisuje, że strona ukraińska uprzejmie odmówiła podpisania pierwotnej wersji dokumentu, który w Kijowie uznany został za de facto kapitulację wobec Kremla.   Według NBC News sytuacja ta była kolejnym przejawem głębokiego podziału w ekipie Donalda Trumpa co do sposobu zakończenia wojny w Ukrainie.   Obóz skupiony wokół wiceprezydenta USA J.D. Vance'a i specjalnego wysłannika Steve'a Witkoffa uważa, że to Kijów utrudnia osiągnięcie pokoju i nalega na wywieranie presji i wymuszanie kompromisów ze strony Ukrainy.   Tymczasem obóz sekretarza stanu USA Marco Rubio winą obarcza Rosję i twierdzi, że Moskwa ustąpi dopiero pod presją sankcji i twardej postawy Zachodu.   Sam Donald Trump - jak podaje stacja - często "waha się" pomiędzy tymi dwoma podejściami. https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-przegrywacie-naciskal-na-ukraine-w-usa-narasta-konflikt,nId,22460388
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...