galakty 4 383 Opublikowano 23 Grudnia 2025 Opublikowano 23 Grudnia 2025 13 godzin temu, raiders napisał(a): Wczoraj u znajomego pograłem trochę przy piwku nieco ponad 3 h ,oczywiście rozgrywka solo i mam mieszane uczucia co do tej gry .Co mnie mega irytowało wręcz wkur.... to fakt ze zawsze ,a szczególnie przy windzie gdzieś w krzakach siedział jakiś frajer który tylko czekał az otworzę właz lub windę i strzelał mi w plecy . To samo jak zabiłem jakiegoś robota idę po łupy bach w plecy to normalna codzienność w tej grze ? że jakiś pajac czeka na łatwe łupy w krzakach schowany ? Różnie jest, czasem 10 rajdów współpraca i zero PvP, czasem 10 rajdów pod rząd masz łebka co campi i wali od razu w plecy. Taki "urok" tej gry.
babayaga 157 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Sukces spory, ponad 12 milionów sprzedanych kopii. No i ponad 2 miesiące od premiery i liczba graczy dalej nie spadła.
zoomehsak 50 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Jestem totalnie zakochany w ARC to moja ulubiona gra sieciowa od czasów Quake 3 :- ) Od premiery mam już prawie 300h. Jeśli ktoś ma ochotę pograć to serdecznie zapraszam zoomehsak#9628 1
Pentium D 1 712 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Jest demo https://ithardware.pl/aktualnosci/arc_raiders_piractwo_gaming-47945.html 2
Sponsi 24 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia No to teraz pojechali... 1vs3 OMG... zamiast zrobić Defend jakiś / Siege Team vs ARC...
dawidoxx 1 047 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Na stella dobrze się gra solo vs teamy.. Jedyny problem jest taki że loot wcale nie jest jakoś lepszy
azgan 1 373 Opublikowano 19 Lutego Autor Opublikowano 19 Lutego I ja się skusiłem, fantastyczny tytuł, wciąga na maxa. 1
dawidoxx 1 047 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Niezle będzie co robić na nowej ekspedycji..
dawidoxx 1 047 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego A ten jak szalał z duplem kaczuch Mam niecałe 2m $ a reszta w ekwipunku więc powinno być coś koło 5.. chociaż z tego co czytałem to obniżyli wymagane 5m z pierwszej ekspedycji do 3m
KaszaWspraju 73 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Wszystko zdobyte ciężką pracą......znaczy przyjemnością z gry. Przyszły tydzień zapowiada się pracowicie, nowy duży update i do tego "Maraton" trzeba by spróbować. Edytowane 21 Lutego przez KaszaWspraju
azgan 1 373 Opublikowano 21 Lutego Autor Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Edytowane 21 Lutego przez azgan
Sponsi 24 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Coraz większe bzdury... ta gra staje się coraz bardziej wkurzająca. ARC już na chama się zjawiają, gdzie nigdzie nie było albo nie wiadomo skąd, ci leniwi deweloperzy Embark zamiast dodać mapę, to robią wariacje bzdur, które już są... najpierw ptaki, teraz ta burza... OMFG i te nowe ARC... wkurzające na maksa. Nie, że wyzwanie, tylko wq... I to sztuczne takie zawyżanie oczekiwań, że zmieniają co jak jest mocne albo czego ile trzeba, by to wyprodukować... DNO. Jeśli nie dodadzą nowej mapy w marcu to na wiosnę ta gra ZDYCHA. Tak, jak pisałem w grudniu! Niech zrobią DLC z 2-3 mapami, coś tam jeszcze, za 12-15 dolarów i tyle, będzie na serwery i dalszą pracę... Edytowane 27 Lutego przez Sponsi
Nexar 1 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Do gry trzeba dodać handel, żeby nie zamieniała się w ciągłe szukanie schematów, które i tak zostały znalezione przed wipe’em.
dawidoxx 1 047 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) Zrobiłem ekspedycje - kolejny 75 lvl wbilem w jakieś 25-30h grania większość schematów wpadła mi praktycznie do połowy tego czasu.. Bezpośredni handel może i spoko, ale pewnie wyszła by z tego niezla wylęgarnia botów farmiących itemy/plany.. Wystarczy spojrzeć co się dzieje na na mapach z huraganem gdzie położenie tych super skrzynek jest statyczne - minuta, lub dwie po starcie mapy wszystko jest już wyczyszczone z planów - na bank robią to już boty.. zdarzyło mi się kilkukrotnie trafić na "gościa" który latał jak popieprzony i nie miał przy sobie żadnej broni za to miał przy sobie całe ekwipunek planów Kolejny wipe też pewnie zrobie.. zebrałem wszystko w tydzien i nawet nie musiałem szukać specjalnie tych rzeczy bo wszystko wpadało praktycznie samo. Edytowane 31 Marca przez dawidoxx
dawidoxx 1 047 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Wczorajszy update dodał pare fajnych rzeczy do gry i w koncu ludzie którzy grają pvE mają co robić.. Znalazłem już nowe plany na giwery.. canto to fajny pm - niezła alternatrywa dla rysia
galakty 4 383 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 7 minut temu, dawidoxx napisał(a): i w koncu ludzie którzy grają pvE mają co robić.. Rozwiniesz? Ja bym chętnie wrócił, ale mam dość zbieractwa i ginięcia od camperów.
KaszaWspraju 73 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Mnie żaden kaper nie zabił od 2 "wipe". W drugim nikogo nie zabiłem, a w tym sezonie powaliłem 1 gracza jak na "niebieskiej bramie" uprzykrzał nam życie, strzelając do 3 graczy robiących zagadkę w "kościele". Dziś spróbuje zdobyć "energetycznego szotgana", za pomocą pałki niewidki i granatów dymnych. Jak się nie uda pójdą w ruch wolfpaki i Jupiter. Widziałem jak ludzie próbowali, a tam 3 roketery i dwa wyparowacze plus mniejsze latajace. Jest sorgo. Zmienili dźwięki wielu rzeczy i przypudrowali menu. Dodali nowe dialogi od prawdziwych aktorów. Fajny update. W kwietniu nowa mapa. Edytowane 1 Kwietnia przez KaszaWspraju
Rekomendowane odpowiedzi