Zhakowane konto Steam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Mogliby wznowić rtx3070 founders, polubiłem jej wygląd. Zgaduję że firmy nie chcą modułów 1GB, ale produkcja wafli dla 1 i 2GB chyba jest taka sama, tylko matryca inna? Chyba że były w starszym procesie? Ciekawe jaką cenę machną... RTX5050 był przecież nawet za 1000 zł nowy, trochę bez sensu będzie sprzedawać rtx3060 za więcej. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Niektóre sklepy robią problemy z reklamacją sprzętu z drugiej ręki, niektóre nie co wiadomo nie od dziś. Co do samej gwarancji PNY czytałem, że 1 rok obsługuje amazon, następne już PNY bezpośrednio. Nie wiem jak w przypadku innych sklepów... domyślam się, że jest normalnie czyli 3 lata pośredniczy sklep ale mogę się mylić. Dostanę jakieś info od PNY to się podzielę. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Koledzy nie zapominajmy, że MFG 3x/4x to jedyny ratunek na granie w max detalach + PT w tytułach AAA, tak aby wykarmić monitor z dużym odświeżaniem. Wiadomo - upscaler też zrobi dobrą robotę ale nie przesadzimy z jego ustawieniami. -
Przez sideband · Opublikowano
To jest takie pitolenie, a PC ma się dobrze. -
Przez Auberon · Opublikowano
Stary jestem aktorem epizodystą potrafię sobie wyobrrazić że atakuje Rosyjski imperialny garnizon w Łukowie jako powstaniec styczniowy ... ale tego nie jestem sobie wstanie wyobrazić W pewnym serialu nefliksa zostałem obsadzony w roli programisty AI (dali mi myszkę od PC podpiętą do Mac) (Dialog oczywiście został pominięty w montażu ale moja gęba pozostała) Tak jest z wszystkim jeśli masz na jakiś temat wiedze to GPT nie jest Ci do niczego potrzebne. Więcej w tym marketingu niż rozwiązanie jakiś realnych problemów. Jak napisałem siła całego AI jest halucynacja która w prowadza nowe pomysły stad się biorą nowe cząsteczki organiczne. Najbardziej mnie rozwala gatka ze AI wykosi juniorów. Skoro juniorów wykosił zalew ludzi po kilkutygodniowych bootcampach i uwaga ... braki seniorów. Kusi mnie jeszcze wcisnąć AI zadania z Codility ale obawiam się że mój czas nie jest tego wart.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi