Zhakowane konto Steam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dannykay · Opublikowano
U mnie również fabryczne webasto steruje klimą, rozmraża szyby itp. To wynika z faktu, że w aucie jest 22*C i szyba się nagrzewa. Trzeba grzać trochę dłużej. Około 30 minut. Tzn 22*C w aucie osiągane jest szybciej, ale potrzeba tych dodatkowych 10 minut żeby szyby puściły. (nie jestem przeciwnikiem EV, raczej gadżeciarzem, więc z tego powodu kupiłbym teslę ) -
Przez PepePanDziobak · Opublikowano
Panie Wiśniowy a jak znajdziesz 5070 ponizej 2050 zł to co wtedy ? Też byłem zwolennikiem 4060 i 5060 , ale mocno to przeanalizowałem i czekałem tylko na odpowiednią promocję . https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/1173207 . Akurat juz dawno po promce ale ja bym czekał mimo to. -
Przez Kabor · Opublikowano
Na Win 10 nie działa ten program wymagany jest win 11. -
Przez cross · Opublikowano
Serwer NAS TrueNAS z 3 dyskami 20TB Western Digital Red Pro, 128GB RAM DDR4 oraz systemem plików ZFS. Procesor : Intel i3- 12100 Płyta główna: Gigabyte B660M DS3H Dyski: 3x 20 TB HDD WD Red pro, 1TB Crucial SSD, 1 TB Samsung SSD Pamięć RAM : 128GB DDR4 Kingston Fury 3600MHz Obudowa: Krux NAOS Tg -
Przez HenioElektryk · Opublikowano
Mam 4k 240Hz + RTX 4080 Super podpięte pod DP 1.4 i czasem się przytnie przy alt+tabowaniu. Ale nie ma reguły co do gry, i nie jest to jakieś częste.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi