Zhakowane konto Steam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Nie, ja z tych wyzwań zrobiłem może z pięć. Pisząc o bingo, miałem na myśli odkrywanie kolejnych pól dzięki znalezionym żetonom. Robiłem tylko wyzwania z sekretnego pomieszczenia. Te questy od Kabina to już wyższy poziom hardkoru. Powodzenia z wbiciem trzech gwiazdek. Można sobie palce połamać. -
Przez MaxxGroo · Opublikowano
Assassin's Creed Black Flag Remake Leaked Ahead Of Tomorrow's Reveal And Here Is Everything Confirmed So Far - ARTVOICE - To pełny remake, nie remaster — obejmuje nowe postacie i nowe wątki fabularne, a nie tylko ulepszoną grafikę. - Informacje pochodzą z wycieku z indonezyjskiego systemu klasyfikacji gier (IGRS). - Gra otrzymała kategorię 18+ (przemoc, alkohol, wulgaryzmy). - Platformy: PS5, Xbox Series X|S, PC. - Brak wersji na last‑gen i brak Switch 2 (na razie). - Gra powstaje na tej samej wersji silnika Anvil co Assassin’s Creed Shadows. Jeszcze kilka źródeł dał mi mój szukający w necie bot, Ja się tą grą nie interesuje, ale wygląda, że to prawda. Zainteresowałem się bo @Phoenix. piszę o tym z taką pewnością, że nawet ja takiej nie mam nawet jak czegoś doświadczę. Sporo stawia na szali mówiąc w ten sposób i z takim przekonaniem, ale chyba się nie myli. -
Przez Kyle · Opublikowano
https://www.fakt.pl/pieniadze/badania-techniczne-aut-w-polsce-po-zmianach-nowe-przepisy-uderza-w-diesle/x1zhlsy ... jak ktoś wyciął sobie filtr cząstek stałych, to bym radził działać już teraz, zanim ceny tego typu części polecą do góry. Ewentualnie rozglądać się za sprawnym autem, zanim ich ceny polecą do góry. -
Przez AudRob · Opublikowano
No już nie wiesz jak bezpiecznie spakować , no ludzie oczywiście że naokoło obłożyć-wypełnić .
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi