SSD M2 1 TB POD WINDOWS + GRY
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sk09372 · Opublikowano
Kałach do pesela i co dalej, wybucha konflikt i Józek ze Staszkiem wyciągają swoje AK z piwnicy i lecą z nimi na ruskie BWP? -
Przez kanon7 · Opublikowano
Pytaniem z tych głupich - jak rozpoznać oponę zimową od wielosezonowej? Byłem w sklepie i oba rodzaje opon (opisane) wyglądały niemal tak samo. Wydawało mi się że opona wielosezonowa ma środek 2/3 opony zimową, a 1/3 boczne ma typowe poziome wycięcia jak letnia - a tutaj wielosezonowa tak samo wygląda. Potem pomyślałem że zimówka będzie miała oznaczenie M+ S wraz z płatkiem śniegu w „górze z trzema szczytami” - błąd, na wielosezonowych takie same logo… Na necie pisze że mają dopisek allweather, all sezon, ale tego też nie było na tej oponie. W sklepie mam opisane, ale jak będę miał dwa pojazdy z zimowymi i wielosezonowymi - to jak je rozpoznać? -
Przez Kadajo · Opublikowano
Może to kwestia większej ilości pamięci. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
To jest zmora wszystkich dev. Muszą tracić czas na optymalizację pod tego gniota. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Może faktycznie zabrakło pomysłu. Z drugiej strony pisali tę grę aż 8 lat. Mogliby być dużo bardziej kreatywni. Mniej dialogów, a więcej unikatowych bossów/ciekawszych side dungów. Atlus wypuścił nowy zwiastun. Miesiąc po premierze. (nie ogladać, napakowany jest spoilerami po brzegi. ) A już myślałem, że jakieś DLC albo zapowiedź Royala.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi