The Game Awards 2024
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Adikon Ale Ty myślisz, że na Intel nie ma stutter? Jest tak samo jak na AMD. W większości przypadków to kwestia silnika gry. Ale są gry jak NFS Unbound gdzie na AMD nie ma nic, a na Intel stutter występuje. -
Przez Adikon · Opublikowano
Mam 6000 cl30, curve optimizer -15 dla lepszych temperatur i tyle, ale szczerze mówiąc wolałbym po prostu się cieszyć grą po robocie niż cały czas rozkminiac co zrobić, żeby nie było stutteringu. Być może niektórzy tego nie widzą, bo to też zależy w jakie gry kto gra i na jakim monitorze. Ja akurat lubię simracing i tam bardzo widać te ścięcia choć i w far cry czy innych również. Gdybym był jedynym niezadowolonym to luz, ale jest dużo wątków z tym czy poprzednim AMD i niestety multum poradników, a żaden nie działa w sumie. Sam bym chętnie komuś zapłacił jeśli by mi ogarnął ten temat, ale już chyba mi się pomysły kończą tym bardziej, że jest mnóstwo nierozwiązanych tematów. Nie jest fanem ani Intela ani AMD tylko zwykłym użytkownikiem komputera z wrażliwym na jakieś problemy wzrokiem. W sezonie wolę polatać na moto niż siedzieć przed pc, ale wydałem na komputer ponad 10k, a on poza większą ilością klatek działa gorzej niż mój poprzedni PC patrząc na stosunek ceny do komfortu użytkowania. Może naprawią to sterownikami czy coś, ale im dłużej czytam tym nadzieja mniejsza. Dodaję jeszcze foto kiedy mam odpalonego far cry 5 i postać się nie rusza. Oczywiście zresetowane wskaźniki 0,1 itd. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Te procki to o mnie pewnie. A gdzie mi się komp wiesza? Ty normalny jesteś? 🙃🙃🙃 -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
@debesciak z tego co widzę, są dostępne baterie do tego modelu. Nie ma tego dużo (np. na Allegro), ale spokojnie coś weźmiesz - taki Duracell jest renomowanym producentem i raczej na pewno będzie miał dobre ogniwa. Możesz dla pewności dopytać sprzedającego czy baterie są "świeże" - tzn. czy to nie jakieś leżaki magazynowe. Moim zdaniem wszystko powinno być w porządku. Co do numerowania zdjęć - nie wypowiem się. Czy to dobry aparat na dzisiejsze czasy? Śmiem wątpić. To model z 2010 roku i przez ponad dekadę sporo poszło do przodu. Sądzę wręcz, że flagowiec-smartfon da Ci lepsze efekty (głównie dzięki obróbce przez oprogramowanie). Ale ekspertem tutaj nie jestem. -
Przez SethJames · Opublikowano
Alan 2 technicznie na ps5 pro z włączonym RT jest kozak, choć trzeba lubiec takie klimaty, jestem w 1/3 i coraz bardziej wciąga, zwłaszcza etapy ALANA. SH2 remake jeszcze nie grałem przez zła reputacje wersji PRO, czekam aż połatają tryb 30 fps fidelity, bo interesuje mnie najlepsza możliwa jakość grafiki, a ten tryb jest zdecydowanie spaprany na prosiaku
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi