rozbudowa czy wymiana / gry (na ile CPU ma znaczenie)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
Zachód jest zaangażowany. Tak Izrael jak USA to zachód. W tym USA to niekwestionowany lider państw zachodnich. A o decyzji o zaangażowaniu ze strony Niemiec, Angli i Francji pisałem już kilka dni temu. Tzn wtedy to były deklaracje. Jak widać błyskawicznie je wdrożono. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/szef-mon-reaguje-na-tekst-onetu-bezpardonowe-oplucie-polskiego-munduru/xnceqgd,79cfc278 -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ta tam sie tyle dzieje, prostytutki ponoc mowia że nie mialy nigdy tyle roboty i zachcianek w Dubaju. Seks z widokiem na bombardowanie -
Przez duniek · Opublikowano
jedna tacka moja chyba? mozesz mi wyslac bo praetorian dalej gdzies stoi bez tacki -
Przez ptys · Opublikowano
ad 1 bredzisz i nie rozróżniasz nuclear sharing czyli stacjonowania broni nuklearnej od rozwoju i posiadania własnego arsenału, kolejny raz pokazujesz ignorancję, brak czytania z zrozumieniem jak również brak elementarnej wiedzy w tym temacie co w mojej opinii eliminuje cię z dyskusji ad2 wolę do Chin są lepiej zorganizowani i o 1-2 poziomy wyżej jak Rosja, no ale pochwal się z czego te barany z tfuskiem po tym jak zniszczyli gospodarkę chcą budować ten cały sprzęt z SAFE, z karton gipsu? też pewnie nie bo do kalcynacji gipsu używa się najczęściej gazu ziemnego ad3 sam kłamiesz i zebranym tu szanownym forumowiczom wciskasz swoje lewicowe brednie, potrafisz tylko obrażać a w mojej opinii ideologicznie, intelektualnie i behawioralnie odpowiadasz personie poniżej ale zapewne dla ciebie nie jest to żadna ujma a być może nawet powód do dumy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi