Szambo 30 Opublikowano Wtorek o 14:36 Opublikowano Wtorek o 14:36 Witam Jako, że chciałem trochę dorobić sobie oferując usługi księgowe to założyłem konto na Oferteo. Na OLX miałem wystawione ogłoszenie, ale odzew był mizerny. Założyłem konto jako osoba świadcząca usługi księgowe. Mam sporo propozycji osób zainteresowanych takimi usługami. Żeby z taką osobą się skontaktować (co ważne tylko skontaktować - bez jakiejś gwarancji, że ktoś z moich usług skorzysta) muszę zapłacić około 50 złotych. Ktoś korzystał z tego serwisu? Trochę scamem zalatuje... przynajmniej dla osób oferujących usługi. 3
trepek 135 Opublikowano Wtorek o 14:50 Opublikowano Wtorek o 14:50 Tak, kiedyś z tego korzystałem jak szukałem lakiernika, który pomaluje mi lusterka.
Filip454 98 Opublikowano Środa o 09:27 Opublikowano Środa o 09:27 To nie jest oszustwo, ale serwis jest po prostu kiepski 👍
Szambo 30 Opublikowano Środa o 11:00 Autor Opublikowano Środa o 11:00 Dla mnie jako osoby szukającej drobnych zleceń jest to dośc konkretny hazard. Bo zapłacę te 50 zł za możliwość napisania do osoby zainteresowanej... a Ona może nawet nie odpowiedzieć.
JestemKotem 22 Opublikowano Środa o 19:48 Opublikowano Środa o 19:48 Do mnie wydzwaniają non stop, bo założyłem konto. Kupuj tylko te punkty i licz na to, że ktoś wpadnie. Bez sensu.
KiloKush 28 Opublikowano Środa o 21:59 Opublikowano Środa o 21:59 Hej, ja płaciłem tam za klientów na leasing. Bardzo słabo to wspominam. Mi ogólnie się to nie opłacało. Czy scam? Nie wiem ale skuteczność była tam zadziwiająco niska. Miej na uwadze, że oni i tak tam wspierają tych co najwięcej kasy wrzucają w ten portal na różnego typu top 3, polecane itd. Samo kupno kontaktu nic nie daje.
Rekomendowane odpowiedzi