Skocz do zawartości

MAFIA 3 PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie jak jest obecnie z grą MAFIA 3 na PC, zastanawiam się nad jej kupnem, celowo odczekałem trochę czasu po premierze gdyż słyszałem że optymalizacja jest tragiczna. Czy ktoś wie i może powiedzieć jak teraz wygląda sytuacja?

Opublikowano (edytowane)

To prawda: bardzo kiepska optymalizacja

Wymagania:

Intel:  min. 4core 4xxx/6xxx/7xxx

AMD: min. 6core Fx6xxx/R3 1xxx

Nvidia: min. GTX960/GTX970

ATI: min. R9 380/R9 380x

Kolega grał Mafie 3 [ale krótko]

i5 4440 + GTX970 + 8GB ~30/45Fps HD+ High [1600x900] - czasami ścinki/spadki Fps

Może coś teraz zmienili/poprawili Patch [tego nie wiem czy jest lepiej?]

Edytowane przez Michagm
Dodatkowo
Opublikowano

Dopisze coś od siebie. U mnie na i5 [email protected]+msi gtx 1070gamingX+2x8gb przy ustawieniach na maksa i rozdzialce 1080p podczas jazdy po mieście są spadki do 40-50fpsow, gdzie przez większość czasu jest 80-90. Jeśli mowa o 1440p to już musiałem poschodzic w ustawieniach żeby było płynne 60fpsow. Tyle w kwestii optymalizacji grafiki.

W sprawie samej gry, jeśli jesteś fanem tej serii i podobały Ci się wcześniejsze odsłony, nie tykaj tego crapu, ta gra ma tylko nazwę wspólną z gra Mafia. Gra jest nudna jak flaki z olejem, w kółko robisz to samo. Grę dostałem razem z karta graficzna, normalnie w życiu bym jej nie kupil. No chyba że za 10zl żeby mieć wszystkie części mafii na koncie steam.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...