MAFIA 3 PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Bono_UG · Opublikowano
Wyszukane teraz 4/39 za 6zł. Pierwszy o 17:32, potem 18:50, 20:36 i 22:39. Normalnie szał i alternatywna dla SKM. To są ceny promocyjne, kilka, może kilkanaście takich biletów na pociąg. Trafić na taki w momencie jak trzeba pojechać to czysta loteria, a nie coś na co można liczyć i dzięki temu jeździć taniej. -
Przez Wuadator · Opublikowano
Cześć! Tak jak w temacie, poszukuję monitora. Obecnie używam IPSa 27 cali i chciałbym coś większego i z jak największym odświeżaniem. Obecnie 144hz od 11 lat- 240hz to minimum. 90% gry( trochę AAA, trochę shooterow online), 10% praca, modele 3d więc tekst nie ma znaczenia. W polecanych na rtings są modele 27 cali. Uważam, ze 4k do takiej wielkości, to przesada, więc interesuje mnie 32, ewentualnie szeroki 1440p ( ale tutaj ciężko było mi znaleźć coś polecanego z dużym odświeżaniem). Widzialem na forum, ze polecaliście jakiegoś tandem woleda 4k 240hz/ 1080p 480 hz, ale patrzylem, ze display port tylko 1.4 no i nie jest to qdoled. Posiadam TV qdoled i jestem mega zadowolony. Moglibyście polecić jakiś monitor, który spełniałby moje odklejone wymagania ? 🤭 Pozdrawiam! -
Przez bergercs · Opublikowano
"|Kolejnym popularnym chińskim autem w Polsce jest BAIC Beijing 5. ... za dopłatą można doposażyć w fabryczną instalację LPG....Co istotne, w BAICu usterki dotyczą głównie drobiazgów i wiele z nich sukcesywnie poprawiano kolejnymi aktualizacjami oprogramowania. Klasycznie dla chińskich samochodów niedoskonałości dotyczą zacinającego się systemu infotainment, elektroniki pokładowej jak systemy asystujące (najczęściej asystent pasa ruchu i unikania kolizji), czujniki parkowania, Bluetooth czy radio. Oprócz tego zdarzają się też przypadki parujacych reflektorów oraz problemy z klimatyzacją, za co może odpowiadać silniczek sterujący klapami nawiewu.Chery Tiggo 4: . Po spojrzeniu na opinie użytkowników Autocentrum.pl byłem mocno zaskoczony. Na 10 wystawionych ocen średnia wyniosła aż 4,74, czyli o 9% lepiej od średniej w segmencie. Aż 90% użytkowników kupiłoby ten samochód ponownie. W zasadzie nie ma kategorii, w której to BAIC Beijing 5 nie wypadłby dobrze lub bardzo dobrze. Za bezawaryjność przyznano mu odpowiednio 4,6 na 5 (drobne usterki) oraz 5 na 5 (poważne usterki). Takie oceny oznaczają, że na chwilę obecną spośród chińskich samochodów na rynku wtórnym to właśnie BAIC Beijing 5 wydaje się być najbezpieczniejszym wyborem." - LPG, które działa jak chce i kiedy chce - 30k km i od LPG rozlatują się silniki: samochody po 6 miesięcy stojące w ASO - zapadające się pedały hamulca: brak akcji na wadliwe przewody podciśnieniowe*. No kurde - same drobnostki. Pozostałe jak grzejące do połowy szyby przednie, bijące hamulce czy standardowo dla chińczyków nie działające grzanie d..y czy ogrzewanie to już drobnostki. * -
Przez DżonyBi · Opublikowano
0:39 - Mario vs Donkey Kong na Gameboy Advance. Już dostępna i fajnie się pyka.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi