Co mogr zrobić?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SpokoXD · Opublikowano
Cześć mam pytanie w kwestii zasilania 8+8pin do CPU posiadam zasilacz be quiet! Pure Power 12 M 1000W 80 Plus Gold ATX 3.0 który posiada tylko 8 pin a płytka z tego co widze ma złącze 8+8pin ( płyta MSI X670E GAMING PLUS WIFI) czy pod procesor Ryzen 9 7950X3D wystarczy sama jedna 8 ? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
W pewnym momencie koszty się kończą. Ja nie mam co wrzucać - bo też nie wrzucam niczego kontrowersyjnego, ani papierów toaletowych, kawy etc. Nawet ekspresu nie wrzuciłem Ale tak - pracownik ma przewalone -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Jak juz Corinne wywala z Bioware, nie probujcie jej czasem zatrudnic w CDPR, bo spierdzieli kolejna gre! -
Przez Send1N · Opublikowano
Ustawienie na sztywno zegara i napięcia bo wtedy nie musisz testować godzinami boosta a i tak jest szansa że któregoś dnia wywali mu restart w bezczynności mimo że wszystkie testy przejdzie więc jak to nie twój sprzęt to PBO/UV bym odpuścił, jak robi 4.2ghz i max temp wynosi 82c pod pełnym obciążeniem to taka temperatura jest jeszcze ok (w grach i tak będzie z 15 mniej) chociaż jak na takie napięcie to tak jak pisałem strasznie dużo jak na ten proc przy ferze 5.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi