ODIN85 520 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada https://pl.aliexpress.com/i/4000204099674.html
Stjepan 369 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada Kup, taniego RTXa, da radę we wszystkim, umje w rejtrejsing i DLSS. Taniooooooooo!!!!!!!!!!
Gość Smilenium Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada Godzinę temu, hwdp43 napisał(a): muj mój ->moje
Henryk Nowak 59 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada 23 minuty temu, Smilenium napisał(a): mój ->moje On to wie, kocie.
Gość Smilenium Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada 4 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): On to wie, kocie. Może, ale kłuje w oczy strasznie. Myszko
Vujo 14 Opublikowano 22 Listopada Opublikowano 22 Listopada 1 godzinę temu, JestemKotem napisał(a): Czyj to był temat pierwotnie? hydro?
Jinx 74 Opublikowano 25 Listopada Autor Opublikowano 25 Listopada Myślałem jeszcze nad sztabkami złota, dobrze ciepło przewodzą, jak myślisz?
Jinx 74 Opublikowano 25 Listopada Autor Opublikowano 25 Listopada Spoko, ja mam osobny kompartment na zasilacz, zawsze to kilka fps wiecej.
Rekomendowane odpowiedzi