Fotograficzny telefon - poszukiwania
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ghostdog · Opublikowano
Ciężko powiedzieć jak będzie. Czaskowski może i ma gadane, nauczył się wystąpień publicznych będąc prezydentem stolicy oraz na tych swoich kampusach. On jak gada to mi się kojarzy z takim cwanym sprzedawcą aut u luksusowego dealera. Sikorski wypowiadał się w dyplomatycznym tonie, był bardziej zdecydowany. Radzio również nadawał się do prowadzenia kampanii na prowincji, natomiast Czaskowski skrojony jest pod duże miasta. Trochę bawi mnie to jak KO wspomina, że Czaskowski o mało co nie pokonał Dudy. Wielkie mi osiągniecie. Przecież on przegrał z Dudą, który był już znany jako "długopis". Ja Dudę zapamiętam z kilku obrazku. Jak dukał po angielsku, jak mu prezes podawał rękę oraz jak ściskał się ze swoimi ziomkami przestępcami -
Przez Umpero · Opublikowano
@Ali co miałeś na myśli pisząc "odblokowany 3080Ti"? One są jakoś zablokowane i może je odblokować? Co to daje? -
Przez Vulc · Opublikowano
Tutaj 50 klatek to jest czasem jak 25, śmiech przez łzy. -
Przez NotQuite · Opublikowano
Michałek ciągle wkleja pisowskie i memcenowe ścieki. Dziwny zbieg okoliczności. To się linkuje bezpośrednio do debaty, bez ściekowych komentarzy pisowskich smieci. Czeakm na równie udane szopki z Memcenem liczącym kwotę wolną od podatku.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi