Zestaw komputerowy bez karty graficznej do rozwoju w przyszłości.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Mi na asusie odkad mam ani razu nie robil tego trenowania juz, a nic nie grzbalem -
Przez aureumchaos · Opublikowano
"Do odkrycia jest dokładnie 2921 elementów wiedzy, a biblioteka, którą można było wypełnić, odnajdując receptury rzemieślnicze, rozmawiając z mieszkańcami i ogólnie eksplorując świat, zawierała 573 różne terytoria, 110 frakcji, 355 podręczników rzemieślniczych i 29 wierzchowców. To wszystko oprócz zleceń, zadań pobocznych, których było 63 w pierwszym mieście, oraz głównego wątku fabularnego." hmm... no jak skyrim prawie... Taka gra nie do kosnczenia jak ACshadows lub skyrim wlasnie gdzie nadal mam z 50 q do zorbienia -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Wrzuciłem letnie do 508 😆 Uprzedzając mam jeszcze dwa auta ciągle gotowe na zimę, więc w razie co mnie nie zaskoczy :p -
Przez Fatality · Opublikowano
Dzisiaj info od UK że wg nich drony które poleciały na Cypr nie zostały wysłane z terytorium Iranu. Niech no spojrze na mapę i zobaczę jaki kraj jest blisko i miałby interes aby zachód się zaangażował Kolejne poszlaki mówią że drony wysłane na UAE przyleciały od strony izraela. Jeszcze ostatnio drony poleciały na Turcję i dzisiaj Azerbejdżan (jedynych sojuszników Iranu). Dla mnie zero zaskoczenia kto za tym stoi ale to nie wolno głośno powiedzieć -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Mi po tej aktualizacji gra crashuje przez tego moda na zdjęcie ''ziarna'' w grze. Tu jest update wgrać do folderu z grą i lata wszystko znowu. https://github.com/praydog/REFramework-nightly/releases/download/nightly-01280-1904b553964da9ca5e54a184e6126fae385ffb59/RE9.zip
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi