Czy złe działanie programu zdjęcia w Win10 świadczy o psującym się HDD?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Sorry pomyliło mi sie z MediaMarkt, x-kom jest Polski W ogole x-kom to ma normalnie stone i oddzial w niemczech. https://x-kom.de/wir-uber-uns także w sumie to odwrotnie -
Przez Dresiq · Opublikowano
Ja ograłem w gamepassie, wspominam miło. Jedynie chyba jakiś bug był przy jednym z boosow, urok wersji premierowej. I tutaj tak samo jak w starych stalkerach - dubbing rosyjski + polskie napisy. Wtedy jest dodatkowy klimacik. DLC nie ograłem, nie wiem czy warto jes poleciać. -
Przez PaVLo · Opublikowano
Dobra Panowie kończymy temat ciepła w pokoju, bo to bez sensu walczyć na argumenty Najważniejsze, że zamiast pasty, wpadł termopad, który idealnie pokrył układ i jak widać, również idealnie zadziałał, zbijając "gorączkę" Pudełko i zawartość wyglądają na oryginalne, wszystko się tutaj zgadza i jak widać działa. Jednak cała operacja z takim olbrzymim układem jak obecne grafiki wymaga nieco wprawy, zwłaszcza że pady mocno trzymały PCB i już myślałem czy gdzieś jakiś śrubek jeszcze nie ma Jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania, to pisać -
Przez jagular · Opublikowano
Znalazłem jedynie jakieś grupy z "poradami" i ostrzeżeniami. Strony jako takiej to już chyba nie mają.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi